美容扮靚

跳至

首頁
12345...59

尾頁

複式洋房

原帖由 karenlai 於 09-5-21 10:23 發表

每晚用 0.25mm, 吾痛, 一個星期2-3晚用 0.5mm, 眼睛附近一点痛。但可以忍, 眼睛附近 roll 一分鐘, 可以忍

hi karenla
我都好想好似你咁自已做,
但真係吾識,怕整親...
可否你示範一下,
thanks

禁止訪問

別墅

Youtube has demo, go take a look.

大宅

請問大家除了roll完後用精華素外, 之後有無用mask, 例如co2 mask? 我問過有d美容院做完mts之後會敷co2 mask.

除了obagi之外, 有無其他牌子精華素好用? mts_roller個website 成個package買果d吾知得吾得呢?

原帖由 karenlai 於 09-5-20 21:49 發表
我 roll 后用Obagi Clear, Obagi Blender + Retin A 0.05, 但請看看關於Obagi,不需 copy 我。人人要求不同

我今晚非常仔细看,我面頰的毛孔幾乎沒有, 鼻的毛孔变得越來越小。Very happy! ...

禁止訪問

民房

好勁, 原來可以家做的. 日後我一定會試在家做的.
小妹在BF參加了10次treatment, 錢包出晒血.
但, 所用的是eCO2 mask, 有"以來果子鹽"炸一聲的感覺, 但又幾舒服, 我今日便去自己買一個試, HK$2XX (當然不是BF買啦), 如果驗明正身, 一盒10個都是HK$19XX咋....

原帖由 dorisfan 於 09-5-21 16:42 發表
請問大家除了roll完後用精華素外, 之後有無用mask, 例如co2 mask? 我問過有d美容院做完mts之後會敷co2 mask.

除了obagi之外, 有無其他牌子精華素好用? mts_roller個website 成個package買果d吾知得吾得呢?

...

別墅

Don't use Obagi if you never use it before!! I have used it for more than 10+ years. Visit www.obagi.com to learn more.

大宅

原帖由 karenlai 於 09-5-20 10:49 發表

田中宥久子的塑颜按摩法

thx~~
好有用, 真係唔該你呀
等我都試下先

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

原帖由 emilykawaii 於 09-5-22 10:06 發表
有架用完精華再敷個co2 mask會好d架,仲好頭3日敷會吸收好多架,mts roller個package係美國嘢可以做5次佢包哂針、精華、co2 mask應該幾好,我都諗住買佢d精華嚟試吓,有d美容院都用呢隻Product~ ...

emilykawaii

What are your steps?

1. Cleanse
2. Roll
3. Mask
4. 精華

大宅

回覆 1# karenlai 的文章

請問有暗蒼做得嗎?

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

我是上上下下, 左左右右, 但是向同一個方向, never roll forward and backward (來來回回) the same time, because when you roll, you have opened micro holes on your face, if you roll backward immediately, you are closing those holes.

別墅

皮膚真的越來越靚,今天有2個同事讚我的皮膚, 問我吃了什麼? 我不告诉在office同事,怕他們說我太貪靚。 因為老 .....

大宅

原來可以日日用0.25mm做,等我都試下先!

大宅

好媽媽勳章

hi,

May I know how much per set, if I brought it to do it diy, including roller, thanks

cyma

伯爵府

我想做肚1mm 得唔得?

複式洋房

原帖由 emilykawaii 於 09-5-21 11:29 發表
好多美容院都係用呢個幫人做~
http://www.mts-roller.com.hk/
我係打去總代理度問架
之後佢俾左美容院電話我就係個到買~
p.s.請不要pm我攞美容院電話
你地自已打俾總代理度問,費事俾人話賣廣告
...

我今日去完做mts, 佢都係用呢個鈦金屬look.

首頁
12345...59

尾頁

跳至