自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

登記咗今日啟動, 由半夜十二點開始試, 打上去問又話0300會有, 之後未有再打又話0400會有。。。當然之後未有

今朝再打又話見到 active 咗, 如果仲上唔到即下午1600先有。。。攪鬼錯我而家硬食無網用

請問大家用呢間既有冇呢個情況 ? 到底幾時先有

p.s. 線連接應該無問題

水晶宮

回覆樓主:

請問有冇人都用緊? 大約幾點先用得? 謝謝

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我有朋友用緊,本來佢係10月頭開,但朋友因舊約未到,所以10月中至開黎用,但都係上唔到,之後打客戶服務電話,佢至話等半個鐘,佢至開通﹗

跟住半個鐘喇,真係開左,但幾個鐘又斷過。

一連幾日係咁,要打好多次電話去客服度投訴,跟手至得。大家都知,打親電話去都要等好耐好煩,好晒時間﹗

朋友好嬲話去通訊局投訴,佢至派師傅黎睇,朋友懷疑可能按裝師傅駁錯野至會搞成咁。師傅黎搞幾搞,就搞掂晒﹗未斷過,好順喇。
(佢响屋企搞過都話連線無問題,但聽完朋友講既情形同朋友有CAP低上網既情況同去通訊局網頁CHECK個速度定咩,總之佢全影晒相,個師傅就出左去唔知邉度搞左一陣喇)
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果樓主係沙田區附近,我朋友有嗰區既維修師傅手提電話,若有需要,我可問佢攞個電話既。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

試下熄手機,再開返。

水晶宮

my005 發表於 19-12-1 12:43
如果樓主係沙田區附近,我朋友有嗰區既維修師傅手提電話,若有需要,我可問佢攞個電話既。 ...

先謝謝你, 而家話登記咗等師傅打過來睇下點。。。

唔係住沙田, 不過都先謝謝

wcpcelia    發表於 19-12-2 16:14
my005    發表於 19-12-1 13:32

水晶宮

野原美冴 發表於 19-12-1 12:52
試下熄手機,再開返。

家居寬頻啊

珍珠宮

回覆樓主:

是租什麼網絡?

伯爵府

我都想知cmhk條線係咪租HKBN ?

首頁

尾頁

跳至