自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

十幾年冇去過,唔知點解今年好有興趣去,以前去得太多,年年人人都係買麵,都為架車仔,攪到冇哂興趣,但今年一早去,同未去過姐姐去,佢直情好開心,因為好多野岩佢食,我今次都買左好多野,可能掛住買野食,冇留意有碗碟賣,我見好多人買石鍋,即內膽係白色石架,有冇人用緊?好唔好用,D飯係咪好食D?

其實以前工展會係D工廠新產品,市面未有得賣,就因為咁好多人鍾意去同買D新野返來食同用,但而家冇哂呢D產品,全部都係市面上賣緊D野,不過今次去見好多鮑魚花膠賣.....
<br><br>

大宅

有冇jm影多啲相返嚟畀我哋參考下

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 風的傳人 的帖子

我諗住下星期一再去一次,可能太耐冇去D人迫地方,連香港都好耐冇去過,好似大鄉里出城咁.

<br><br>

水晶宮

回覆 ichinogatu 的帖子

今日去都好多人,不過多上左年紀D人,D人試食係好唔客氣,唯一得賣台灣鮮肉腸果間,D人係排隊試食,其他都好衝住來,有當我已經買左一箱果醋,但事頭婆又係咁比我試飲,我都岩岩接過隻杯仔,有個女人就一手搶左果杯醋,不過我冇試食架,一去到岩架就買low.
<br><br>

侯爵府

chinatea 發表於 19-12-12 21:39
回覆 ichinogatu 的帖子

今日去都好多人,不過多上左年紀D人,D人試食係好唔客氣,唯一得賣台灣鮮肉腸果間,D ...

有乜嘢美食(比錢個D),thanks!

首頁

尾頁

跳至