醫護健康

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

請問有冇人知道d積分如何換領

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kschling 發表於 19-12-21 17:35
請問有冇人知道d積分如何換領

幫你上網睇左
你可以上佢官網search或者打電話去問
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-22 18:09
幫你上網睇左
你可以上佢官網search或者打電話去問

真的唔該曬crystal媽咪,你唔知道都去幫我search,其實我是有這些資料,不過我唔明解,番工又冇時間打去問,所以在此問吓有冇人知道可幫忙解答囉(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kschling 發表於 19-12-22 22:31
真的唔該曬crystal媽咪,你唔知道都去幫我search,其實我是有這些資料,不過我唔明解,番工又冇時間打去問 ...

唔駛客氣
我都係下晝得閒冇野做時睇到,你試下search下有冇Fb page?可能fb問仲快

不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

回覆 kschling 的帖子

Sales話,如果無打算換禮物,就不要入分。因為積分會在每年年底自動取消。所以,要留到換禮物時,才一次過入分。

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

chanms 發表於 19-12-23 14:05
回覆 kschling 的帖子

Sales話,如果無打算換禮物,就不要入分。因為積分會在每年年底自動取消。所以,要 ...

謝謝,這個我已知道,所以我係到夾緊d分,我諗緊好唔好拆分換物,同埋佢話以分換購價值禮物是換一份定可多過一份....

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-22 22:36
唔駛客氣
我都係下晝得閒冇野做時睇到,你試下search下有冇Fb page?可能fb問仲快
...

都係一個方法,不過假期冇人覆,要待辦公時間

首頁

尾頁

跳至