時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

matata 發表於 19-12-23 18:39
警方呢d野又唔做
個臨時政府死左去邊?

伯爵府

freespeech 發表於 19-12-30 13:05
警察正經野唔做!!

上星期六入荃灣,街上沿途都唔見有警察巡邏。但上到天橋,就見到有防暴一字咁排開,一數有7個,企喺度傾計。當時完全冇事發生,亦無需要戒備,唔知企喺度做乜,只知會引起恐慌。

男爵府

回覆 TPMummy 的帖子

咁樣就當之前係無破壞或者係對破壞既辨解,你地真係不知所謂!我有10部機爛左, 整番3部就開番3部比你, 留番來1-2部備用唔得咩,你地真係當正自己大晒, 犯法都講得通
你地咁憎港鐵唔係罷搭咩, 人地開幾多部機關你咩事, 你地D手足都仲跳緊閘,用緊小童票同扮拍唔到卡用人地拍左既入閘啦!

男爵府

回覆 littlesister 的帖子

佢地一味在屋企做鍵盤戰士, 做咁多破壞不斷搵藉口, 又話係比人屈既, 都痴痂地線

伯爵府

Bigbigc 發表於 19-12-31 11:11
回覆 TPMummy 的帖子

咁樣就當之前係無破壞或者係對破壞既辨解,你地真係不知所謂!我有10部機爛左, 整番3部 ...

排晒長龍,仲要留返幾部黎備用?

咁如果要備用,就備用啦,點解又要寫住係壞機呢?

伯爵府

Bigbigc 發表於 19-12-31 11:21
回覆 littlesister 的帖子

佢地一味在屋企做鍵盤戰士, 做咁多破壞不斷搵藉口, 又話係比人屈既, 都痴痂地線 ...

咁顏色都有分好多種嘅,有淺黃、黃、深黃,淺藍、藍和深藍。
唔使所有黃嘅,都要衝曬上街嘅。如果係,我驚咁多手足,嚇親你哋,你睇區議會個選舉結果,就知啦。
睇你哋大部份BK嘅藍人,任何情況,就算警察點樣唔啱,使用咗過分嘅暴力去制服人,你哋都係盲撐佢哋啱嘅,好明顯都係深藍。
咁你哋又有冇出去參加所有撐警大行動呀?如果冇,你哋咪又係鍵盤戰士。

首頁

尾頁

跳至