美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

睇左好多forum同post都話dermes, case...etc, 想問個價錢同埋好似會員介紹平d, 咁果位會員會有咩著數ga....?!

我見d用家話join左derxxx2年幾, 我會有個問題就係- 要成2年幾都仲未脫晒ga?, 唔係做幾次已經差唔多咩?

我知好似話dermes唔限次數, 係未真ga? 同埋做過脫毛的朋友, 有冇意見真心分享呀?

thanks ar~!

btw, 醫生診所果d係存都有ga, 有冇人起診所度脫過? ok嗎?

男爵府

我向 musee platinum toyko 做underarm, $1480/6次
好抵~~~~~
你不防打去問問
tel:2970 2288

男爵府

BK Milk勳章

wa...咁平....平成差不多5,6倍價錢wo....
做完有咩意見呀? 好唔好ga?
thanks!

原帖由 chaklongma 於 09-5-20 12:19 發表
我向 musee platinum toyko 做underarm, $1480/6次
好抵~~~~~
你不防打去問問

男爵府

BK Milk勳章

我上過去佢地個網, 由頭到尾都冇mention到佢係用激光脫定係佢地係用其他方法脫毛?....
佢地d簡介真係冇提過激光喱2個字...

有冇人做過呀, 流程係點ga?
thanks

原帖由 chaklongma 於 09-5-20 12:19 發表
好抵~~~~~
你不防打去問問

男爵府

BK Milk勳章

唔洗喇, 我岩岩再search倒..原來佢地係彩光....有forum話彩光要做好多次先脫倒.....
灰.....

即係一定要用好多錢.....
sigh...

等待驗證會員

原帖由 meian 於 09-5-20 15:19 發表
唔洗喇, 我岩岩再search倒..原來佢地係彩光....有forum話彩光要做好多次先脫倒.....
灰.....

sigh...

Hello , 妳好, 妳都想去脫毛呀, 同我之前一樣都search過個幾間公司, 日本好平個間都有看過, 有看過D人去完脫毛公司之後點樣啦, 其實只聽過D人講話好唔好, 自己未試過, 因驚上到去D公司, 會成日sell 妳野走唔到. 所以都看了好耐先找1間試下, 其實要自己上去試過先知好唔好. 上去前最好了解間公司收費先啦. 我都是上呢到找人介紹去了個間"D" 字脫毛公司. 巳經做了2次啦, 其實真是少了很多毛呀, 我是做腋位, 看了咁多間, 都是覺得找這間好D, 需然是貴了D, 但有信譽. 如果妳有問題可以問我, 我再回答妳啦.

大宅

回覆 1# hwing0410 的文章

我幾年前都係做過好多RESEARCH 先搵O左CAXX 做O架, 之前睇過D記, B記, 仲有MODXXN BEAXXTY, 變XD..ETC, 但最有信心都係D記同CAXX, 一來佢O地用激光, 同埋佢O地個GUARANTEE PERIOD 長O的, 最後我係CAXX做, 因為價錢比D記平, 仲送埋UPPERLIP TIM, 而O架做完兩年真係見到效果, 不過大家都可以做多O的RESEARCH , 同埋佢O地有得免費試做, 咁試O左自己感覺下個效果LOR, 而彩光做O既次數一般比激光多幾次, 因個人毛髮多少粗幼而定...

洋房

我都有JOIN呢間,
人哋喺日本有八十幾間分店啦
唔得都開唔到咁多間啦
如果用D咋機即使激光都要好多次啦

原帖由 meian 於 09-5-20 15:19 發表
灰.....

sigh...

男爵府

BK Milk勳章

咁請問CASE HARD唔HARD-SELL的? 我唔怕佢HARD-sell, 我只怕我忍唔住鬧佢再不歡而散乍...
因為我好唔忍得....

另外你幾時join同幾錢呀, thanks!

原帖由 smallbee 於 09-5-20 17:08 發表
我幾年前都係做過好多RESEARCH 先搵O左CAXX 做O架, 之前睇過D記, B記, 仲有MODXXN BEAXXTY, 變XD..ETC, 但最有信心都係D記同CAXX, 一來佢O地用激光, 同埋佢O地個GUARANTEE PERIOD 長O的, 最後我係CAXX做, 因為價錢比 ...

男爵府

BK Milk勳章

hi,

多謝你意見先, 想問下dxxxx幾錢呀實數? 有d人又話朋友介紹平d, 有d人又話萬幾蚊...(貴好多)

你又是朋友介紹定係就咁上去做? 幾錢呀?
thanks!

原帖由 hwing0410 於 09-5-20 16:24 發表

Hello , 妳好, 妳都想去脫毛呀, 同我之前一樣都search過個幾間公司, 日本好平個間都有看過, 有看過D人去完脫毛公司之後點樣啦, 其實只聽過D人講話好唔好, 自己未試過, 因驚上到去D公司, 會成日sell 妳野走唔到. 所 ...

大宅

原帖由 meian 於 21-5-2009 03:47 PM 發表
hi,

多謝你意見先, 想問下dxxxx幾錢呀實數? 有d人又話朋友介紹平d, 有d人又話萬幾蚊...(貴好多)

thanks!

我响dermxx度做開treatment, underarm已經無毛了~
淨underarm: non-peak就$8000/ anytime就$10000(會員介紹減$500, 即係$9500)
依家用EPS有94折, 信用咭95折, 6個月分期98折.
我都係朋友介紹上去做, 因為想減$500同埋, 同埋唔想做白老鼠由得佢地assign人幫我! 依家幫我做treatment嘅係senior呢~

大宅

回覆 3# meian 的文章

OK 啦, 幾句都會問, 但佢就唔會好似D記咁試完後唔JOIN 就要用番正價, 但C記就一樣可以用番平優惠, 最多冇O左MEMBERSHIP REFERAL O既REBATE.

大宅

原帖由 smallbee 於 22-5-2009 03:57 PM 發表
OK 啦, 幾句都會問, 但佢就唔會好似D記咁試完後唔JOIN 就要用番正價, 但C記就一樣可以用番平優惠, 最多冇O左MEMBERSHIP REFERAL O既REBATE.

正價嘅意思係... 無左$500會員refer discount? 我上次個friend原來以前已經trial過, 但我治療師話因為係我介紹, 照俾佢用返referrial嘅price喎~ 我又無問佢即係幾錢呀!

等待驗證會員

原帖由 meian 於 09-5-21 15:47 發表
hi,

thanks!

我是上baby kingdom 到找人介紹, 唔識呀, 如果自己上去是沒有discount, 我是做underarm: non-peak $8000, 做分期1年. 同joe33 講相同.

別墅

其實我會建議你試下日本人開o個間先...雖然係彩光, 但聽說佢係日本都做左好耐同好多人幫趁...而且佢價錢平, 呃極都係1480姐...但我諗點都脫到7-8成, 出去做waxing都要錢啦...我都係咁所以join左

純粹一些意見給你參考

大宅

回覆 1# melody97 的文章

Underarm 真係幾平o既, 不過其他部位都係貴..

別墅

原帖由 melody97 於 09-6-2 20:16 發表
其實我會建議你試下日本人開o個間先...雖然係彩光, 但聽說佢係日本都做左好耐同好多人幫趁...而且佢價錢平, 呃極都係1480姐...但我諗點都脫到7-8成, 出去做waxing都要錢啦...我都係咁所以join左

純粹一些意見給你參 ...

平平哋我都想試吓,你做了treatment 未,效果如何 ?
上去會唔會勁sell你買其他course ?  

複式洋房

我都試左呢間. 佢好得架.我一次就無左99% la. D毛都無嘜點生用好幼... 佢d女仔好好架. 重差d唔記sell我呀..
佢小腿好似幾貴.. underarm $1480就物超所值囉...

原帖由 melody97 於 09-6-2 20:16 發表

純粹一些意見給你參 ...

別墅

我已開了個course (underarm only)... 佢地都唔叫hard sell, 純粹介紹下個過程同收費...你say no, 佢地都唔會繼續sell (好似佢地有叫我做埋唇, 我都冇理). 你有興趣的話, pm我啦...會員介紹有積分, 積分可用黎換免費脫毛

男爵府

係啦1480幾抵, 我今日都上左去做第2次, 感覺非常良好

首頁

尾頁

跳至