跳至

首頁

尾頁

大宅

家陣我林林媽真係好嬲AR!前日我出個POST 問大家有無興趣訂枱椅,諗住大家齊齊訂優惠D,可能有人唔LIKEY我話收車馬費,走去舉報la!呢d車馬費我絕對唔係淨袋ga!家陣唔駛做仲好!:;pppp:

今早我都仲覆緊資料俾大家,點之買完餸就成個post delete咗!

好老實,如果個post 有咩抵觸bk,大可以通知我,呢次本為大家,見有mami問過我呢類嘢,咁咪好心左問右、又氹又扭去幫大家傾價錢,仲整好晒d相post上嚟俾大家睇,當幫埋0803mami做吓嘢la,嗰d都係時間&心機嚟ga!自己間shop絕無呢隻product 賣tim!但係有無聊mami咁得閒玩舉報,攪到我嘅心機無晒,浪費我d時間,係唔滿意我直接出聲無問題ga!

我份人一向好直ga!你唔高興可以同我講,但喺我背後攪攪陣影響到我就勢係假la!
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

大宅

雖然我係問過車馬費問題..不過我冇舉報你. 我講返係驚你以為係我. 我頭先仲有覆返你, 仲問緊你, 擔心運費會唔會唔止80-90. 如果真係多過, 我就超BUDGET, 家變都似.
但係覆完之後就唔見咗個POST. 我仲以為你以為我玩野, 所以唔比我再入個POST.

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

林林媽,

我仲以為係bk唔準我哋自己攪團購, 所以delete左個topic!

我仲諗住睇吓你幾時開始order 呀! 仲等我攞左permit可以買tim!
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

別墅

攪咩呀....d人做咩咁無聊呀!!! 係咪唔抵得呀...

林林媽, 知你用佐好多私人時間來幫我地...thanks 呀!!唔好嬲啦...可唔可以問一問webmaster因乜解究要delete個post 先....

大宅

林林媽, 唔好嬲唔好嬲, 呢個世界真係有好多無聊人架, 千其唔好同呢d人動氣呀!!!

大宅

唉 ~ 我都唔知究竟咩事!如果有mami真係仲有興趣就pm我聯絡la!

不過今日就真係無咩心機再去另一度再upload 過d 相&資料俾大家la!麻煩大家俾dd時間我降火先la!
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

別墅

hey, do what u want!! 唔開心就同林林玩下...唔好諗番呢件事, 你認為想攪的時候先再幫大家啦, 最緊要自己開心呀!!!

原帖由 灝灝B 於 09-5-21 14:04 發表
唉 ~ 我都唔知究竟咩事!如果有mami真係仲有興趣就pm我聯絡la!

不過今日就真係無咩心機再去另一度再upload 過d 相&資料俾大家la!麻煩大家俾dd時間我降火先la! ...

大宅

多謝大家嘅關心!我唔係想專登話邊一個攪事,只係好唔明究竟咩post 得?咩就有抵觸呢?!好唔公平&好唔明確囉 ~

講真我淨係買俾林林,都係貴$1x 之ma!我仲咩都唔駛煩,係自己身痕多口問埋大家,覺得大家都應該用得著咪齊齊訂囉!

熟我d嘅mami知我今日b li ba la完就無嘢ga la!俾dd時間我攪返晒d資料﹝因為唔係我d生意我真係無底ga!﹞再通知大家俾e-mail我,同大家聯絡la ~

原帖由 tsl0511 於 09-5-21 14:06 發表
hey, do what u want!! 唔開心就同林林玩下...唔好諗番呢件事, 你認為想攪的時候先再幫大家啦, 最緊要自己開心呀!!!

複式洋房

Don't get angry ar.

You have caused yourself so much trouble and we appreciate your effort.

I also like the set of chairs and table. Maybe pm you later for the details.

Cheer up

複式洋房

林林媽,唔好嬲,辛苦你啦!成日要你為我地付出時間同心機,仲要有人唔明白你,真的為你覺得不值!
你為0803媽媽的付出我地明的!多謝你呀!
算啦!忘記佢!我小B錫番你!

禁止發言

大宅

啱啱版主返工中都call我,話咗我知咩事la!真係唔好意思阻住佢返工tim!

某程度上係我個post 太高調以致bk以為我喺媽媽會呢度做生意!雖則我真係唔係ga!但我明白所有平台都有佢嘅規矩,我喺得呢度玩就守規則!

大家以後有可能抵觸嘅問題可以pm我問我ga!都係嗰句幫到手嘅,林林媽一定幫!

再次多謝大家嘅關心&支持!thanks a lot!

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

林林媽,

雖然我冇買, 但我都好支持你架. 唔明點解D人要做D損人不利已嘅事. 夠膽做就應該夠膽認.
anyway, 唔好唔開心. 我地好多0803mama都好[十卜]你架.

大宅

好媽媽勳章

唔好咁嬲啦, 我地知你係好心就得啦, 唔洗為左d小事搞到自己心情唔好呀......

別墅

Totally agree, 吾好咁嬲啦, 我地知你係好心未得囉, 因為呢個世界太多種人啦!

大宅

我仲諗緊d 人係咪按錯隔離添.

唔好唔開心, 大家上開嚟都知道你為人係點. 我地一定支持你!

別墅

林林媽, 你真係好好人. 處處為我哋嘅bb 著想. 你嘅心意我好明白的. 所以我會永遠支持你 &

王國會長

王國會長

林林媽,

大家都知道你想為0803的媽咪服務之嘛,唔好為呢d唔開心。
快d忘記咗佢, 開心番。

大宅

啱啱我煮完餐勁勁勁嘅海鮮餐!我 ....... 鬆晒lu ~ ~ ~ ﹝煮嘢係我減壓嘅方法!﹞

出呢個post 確實會令人覺得我呢條友麻煩到極!不過呢個真係我style!唔like即爆!但同樣地,呢個post令我清楚知道好多0803mami 十卜我,真係好好好好開心ar!大家放心la!林林媽仍然係揸住隻中指做人ga!有嘢幫到我一定幫,有得攪攪陣我一定攪!

大宅

講真, 真係大把人做團購la, post 多d 相出黎又算高調? 唉, 做好人乜咁難架! 林林媽,,, don't angry!

首頁

尾頁

跳至