跳至

首頁

尾頁

大宅

各位,

我朋友既阿姨旅行去菲律賓時無意中發現一間好慘既孤兒院, 果度既小朋友有 d 穿破衫, 有 d 直情無得穿

所以佢回港后決定自掏腰包郵寄 d 小朋友衫俾佢, 為左支持佢, 我決定長期支持提供小朋友衫仔. 你地有無興趣一起參與?

佢強調有"積"/好殘都唔緊要, 因為佢地直情無得穿. 如果有牌子又好靚果 d 唔駛俾我了, 因為在香港一定有其他小朋友可以接手. 仲有, 因為菲律賓屬於熱既國家, 所以冬天衫無乜必要.

請記得係長期 support, 一件都不要掉!!

大宅

alysia, 你同你朋友既阿姨真是有愛心 ,如果我有就搵你攞資料~
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

thank you 呀, 不過你不如直接俾 d 衫我啦, 因為反正佢係一次過郵寄去孤兒院, 慳小小 d 運費.

原帖由 ling_piglet 於 09-5-21 17:06 發表
alysia, 你同你朋友既阿姨真是有愛心 ,如果我有就搵你攞資料~

複式洋房

你地真有心, 我會開始儲起衫仔, 儲得咁上下就揾你.

大宅

咁有意義, 一定支持

大宅

原帖由 alysiayip 於 09-5-21 17:02 發表
各位,

我朋友既阿姨旅行去菲律賓時無意中發現一間好慘既孤兒院, 果度既小朋友有 d 穿破衫, 有 d 直情無得穿

所以佢回港后決定自掏腰包郵寄 d 小朋友衫俾佢, 為左支持佢, 我決定長期支持提供小朋友衫仔. 你 ...

十卜, 十卜
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

最近俾咗D衫仔人,不過唔緊要我依o家開始儲起俾你啦。

大宅

支持

原帖由 alysiayip 於 09-5-21 17:02 發表
各位,

所以佢回港后決定自掏腰包郵寄 d 小朋友衫俾佢, 為左支持佢, 我決定長期支持提供小朋友衫仔. 你 ...

複式洋房

各位,

你地真係好有心,我現在幫手儲呀,你住邊頭架...

大宅

200% support u. Let me check out my stocks first.

原帖由 TANKY 於 09-5-24 17:45 發表

大宅

我住屯門呀, 好鬼遠. 返工在 TST, 你儲夠 call 我大家遷就下.

原帖由 TANKY 於 09-5-24 17:45 發表

別墅

Can you give me the address of 孤兒院 ? My friend's Bun Bun will back to 菲律賓 then I can ask her to send to them. Thanks!!

各位,

珍珠宮

好媽媽勳章

你朋友的阿姨真係好好, 好有心.
我都有些有d漬的bb衫唔知好唔好俾朋友. 相信俾你地就一定唔會浪費.

係呢, 你朋友阿姨是用什麼方法寄過去的? 我估用郵局寄會好貴. 相信好似d菲傭咁在一些菲律賓小店寄的應該會平郵費. 我聽過舊印印話寄10kg要$10(如無記錯). 相信菲律賓的都會比郵局平.

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

Aly 你真係有心有力 支持支持

各位,

大宅

sorry for my late reply. i have pm you the location, plz check!

原帖由 Alexquin 於 09-5-27 10:46 發表
Can you give me the address of 孤兒院 ? My friend's Bun Bun will back to 菲律賓 then I can ask her to send to them. Thanks!!

大宅

我真係唔知佢點寄去啊, 不過我估佢一定知邊度平 d, 因為佢有朋友在馬尼拉住.

原帖由 amypekkle 於 09-6-1 14:41 發表

你朋友的阿姨真係好好, 好有心.
我都有些有d漬的bb衫唔知好唔好俾朋友. 相信俾你地就一定唔會浪費.

係呢, 你朋友阿姨是用什麼方法寄過去的? 我估用郵局寄會好貴. 相信好似d菲傭咁在一些菲律賓小店寄的應該會平郵費 ...

首頁

尾頁

跳至