自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

頭先6點打電話黎話我之前o係唔知乜野展(應該係bb展?) 登記左做佢地noddy會員,
跟住話而家有個優惠一set28本 09限量disney書+個櫃仔,
如果訂既話就送多套noddy自然唔知乜, 有10隻碟+10cd total : $11xx

佢話限量賣80套, 打俾我果陣已經賣左6x套, 賣完就冇, 話佢問親d媽咪都有訂...仲話平均一本20蚊
其實我未睇過d書, 就推左佢話我問下我老公先.

想問下有冇人收到呢個電話, 而你又有冇買到呢??

別墅

好媽媽勳章

打左9萬幾次來,初時就男人昨日就女人,我一聽到就收線無理佢.

大宅

原帖由 WCFONG 於 09-5-22 19:41 發表
打左9萬幾次來,初時就男人昨日就女人,我一聽到就收線無理佢.

咁即係吹水既啦! 頭先都係個女人打俾我,
一輪咀咁講, 唔俾我講, 佢仲講到今日係最後限期,
6點半前就完~~過左就冇咁....都唔俾時間人考慮.
原來你已經收過呢個電話好多次!

別墅

好媽媽勳章

原帖由 naomicft 於 09-5-22 19:47 發表

原來你已經收過呢個電話好多次! ...

是的,如果唔係個仔個次想攞佢隻CD我都唔會俾資料佢,明知一定好煩,所以現在一聽到係佢地我就話唔得閒同無興趣.

大宅

我前日有收過個電話,1點前有個女人打1來sell完,3點又有另一個女人打來,我話你頭先咪打過law,佢話係咩又照講.....

好彩我飛左條線返公司,如果唔係我都唔理佢。

不過咁貴所以推左無買,我懷疑真係有家長買?Noddy都唔好睇,我真係無乜興趣買

另免費送出諾弟 NODDY世界博物館(8書8CD) 原值$1580

原帖由 naomicft 於 09-5-22 19:47 發表

原來你已經收過呢個電話好多次! ...

民房

我都有收到電話猛話我以前買過書,但我只收過一隻demo vcd, 就經常打比我,大家要小心便宜莫貪!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢果d好吹得水ge...次次都話咁平..又話你係第唔知幾多個媽咪之中抽中你..俾lee個優惠你...諗住等你諗都冇得諗就拍版...
所以次次lee d電話黎我都話要同老公傾下...之後佢再打黎咪話老公話唔洗...佢都吹你唔帳...哈哈

大宅

yes, I bought it, total 38 books,

原帖由 saulamlover 於 09-5-22 21:34 發表
佢果d好吹得水ge...次次都話咁平..又話你係第唔知幾多個媽咪之中抽中你..俾lee個優惠你...諗住等你諗都冇得諗就拍版...
所以次次lee d電話黎我都話要同老公傾下...之後佢再打黎咪話老公話唔洗...佢都吹你唔帳...哈哈 ...

大宅

D職員煩到嘔........

大宅

原帖由 roccolamar 於 09-5-22 20:16 發表
我前日有收過個電話,1點前有個女人打1來sell完,3點又有另一個女人打來,我話你頭先咪打過law,佢話係咩又照講.....

好彩我飛左條線返公司,如果唔係我都唔理佢。

不過咁貴所以推左無買,我懷疑真係有家長買?Noddy都唔好睇,我真 ...

係呀! 應該就係呢set野, 佢就係話有個"櫃" 原來就係呢個櫃! 佢地講講講.....一輪咀, 最後果句就係問"咁媽咪你想約邊個時間送上黎?"

老實講, 如果佢有得俾我睇下套野係點我都會想買,
但係乜都冇, 一打黎就叫你買....太hard sell啦!
好似唔買唔得咁

大宅

有冇人收到Noddy果間野既電話?

我都有試過,不過不太了解是否是這套.

他們說本來這套noddy 要成2萬幾,現在因得了政府資助比一的沒有買過英語教裁的家庭,現售$4,000得1萬套,手快有手慢無,給2日時間你考慮,用這些推銷方法去騙人,實在.....

男爵府

好奇怪喎! noddy 同disney 並不是同一間公司和代理,佢哋係對頭,點解會撈埋一齊賣????

大宅

原帖由 Ruby紅寶石 於 09-5-23 11:49 發表
好奇怪喎! noddy 同disney 並不是同一間公司和代理,佢哋係對頭,點解會撈埋一齊賣????

係囉! 真係好奇怪, 佢仲話限量版, but竟然係noddy公司賣, 好彩上黎問下, 佢頭先又打黎不過冇聽到!

大宅

岩岩收到佢地電話諗起呢個POST
依家賣1090
都有D心郁郁想買~
唔知好唔好呢?

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都有收到

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

咩而家sell $11xx呀??

我早1個月收到呢個電話, sell $990喎.
我聽完話考慮下, 佢仲叫我記得要覆佢電話. 要唔要都覆喎

大宅

Noddy間公司執0左喎,而家要買NODDY要買english times先送,問真0的咩公司好喎
肥遊是快樂和互愛
肥遊是友善和氣
肥遊是美麗
個肥臉似紅霞
肥遊像鮮花的笑

禁止訪問

大宅

個日佢話之前賣30000幾,現賣12800,我都有d心思思,不過都諗住問下朋友,好彩咋

首頁

尾頁

跳至