自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

維尼仔 發表於 20-2-24 08:12
我book左3月尾去韓國

唔好搏

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

SMKATHY 發表於 20-2-10 21:18
澳門,酒店已比錢。睇下有無機會Agoda可以免費取消或改期。

澳門可以去呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

rebecca0113 發表於 20-2-10 14:22

我係買package,機票同酒店都full payment晒:n ...
same here
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yurijm 發表於 20-2-10 14:29
預咗凍過水
損失約一萬
我 3 萬

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

joewalker 發表於 20-2-10 14:50
我book左4月中去東京,機票酒店full paid.
same here

大宅

好媽媽勳章

維尼仔 發表於 20-2-24 08:12
我book左3月尾去韓國

我本來3月都book左去韓國,剛上星期改才左機票由3月尾改到9月份才出發而好彩我仲未訂酒店所以我衹改機票就ok,希望9月份一切回復正常沒事啦。

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

4月尾去日本,等取消

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

esther_fong 發表於 20-2-24 10:11
係,好似隻公主號咁,如果當初蝕左d 錢唔去,都係有限數, e 家班人當無感染,前前後後要隔離成個月,又日 ...

珍珠宮

JD930 發表於 20-2-25 03:12

如果唔取消就變焗去! 分分鐘番黎要隔離[好似昨日嗰團]

男爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章

esther_fong 發表於 20-2-24 10:11
係,好似隻公主號咁,如果當初蝕左d 錢唔去,都係有限數, e 家班人當無感染,前前後後要隔離成個月,又日 ...

鑽石公主號的情況不同, 佢地上船都唔知有事, 係玩咗幾日才出事。

翡翠宮

好彩未Book

大宅

回覆樓主:

book左4月初去石垣,等緊有無得退。酒店到時去唔到就退

子爵府

rebecca0113 發表於 20-2-10 14:22

我係買package,機票同酒店都full payment晒:n ...

Me too

首頁

尾頁

跳至