跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇年輕媽咪呢......

民房

原帖由 szeleungtao 於 23-5-2009 03:52 PM 發表
有冇年輕媽咪呢......

點樣為之年輕?! 二十出頭算唔算呀, 你幾歲?!

洋房

我都係20出頭..咁樣都算年輕啦..

別墅

吓 ! 咁我算唔算呀 ? 我22歲生大女(大女就嚟10歲) ; 跟住30歲生第二個女(二女3歲3個月) ; 接住嚟到32歲生第三個女(三女剛剛足7個月) , 咁我算唔算年輕媽咪㗎???

民房

原帖由 sukilee 於 24-5-2009 02:20 AM 發表
吓 ! 咁我算唔算呀 ? 我22歲生大女(大女就嚟10歲) ; 跟住30歲生第二個女(二女3歲3個月) ; 接住嚟到32歲生第三個女(三女剛剛足7個月) , 咁我算唔算年輕媽咪㗎??? :questi ...

wa... 你都幾好生養wor! 同你一樣都係22歲生第一胎, 依加個仔過幾日就7個月

子爵府

hello各位年輕mami&年輕生b o既mami~~

我21歲生左大仔......3年抱兩收工
不過而家開始覺得光陰似箭....好似好快就到三十歲咁mouth:
兩個都係我心肝定>3<

複式洋房

hihi,我都係年輕媽媽,07年生大女,08年生細仔,而家21歲^^

別墅

原帖由 babecyrus 於 09-5-24 02:31 發表

wa... 你都幾好生養wor! 同你一樣都係22歲生第一胎, 依加個仔過幾日就7個月

唉 ! 可惜全部都係女 , 如果經濟好d仲會 " 博 " 多次 , 可能我生3次都唔覺痛 , 所以唔怕生bb ! 係湊3個就要靠意志去克服疲倦 !

民房

原帖由 fiti 於 24-5-2009 05:53 AM 發表
hello各位年輕mami&年輕生b o既mami~~

我21歲生左大仔......3年抱兩收工
不過而家開始覺得光陰似箭....好似好快就到三十歲咁mouth:mouth:" />

Fiti, 原來你都係咁年輕.......

民房

大家有冇facebook?! 一齊傾下計呀~
[email protected]

子爵府

原帖由 sukilee 於 09-5-24 22:48 發表

唉 ! 可惜全部都係女 , 如果經濟好d仲會 " 博 " 多次 , 可能我生3次都唔覺痛 , 所以唔怕生bb ! 係湊3個就要靠意志去克服疲倦 !
嘩,你湊3個好犀利呀!!真係好佩服你!咁日常生活d時間係點分配嫁?
如果你想博個細佬,有冇參考下d topic呀?
其實經濟許可生多幾個,佢地大左好開心的

原帖由 baby0819 於 09-5-24 20:14 發表
hihi,我都係年輕媽媽,07年生大女,08年生細仔,而家21歲^^
嘩,你兩年就有2個拿?陀細仔會唔會唔舒服呀?當時身體復原好未呀?
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原帖由 babecyrus 於 09-5-24 23:30 發表

Fiti, 原來你都係咁年輕.......
乜我facebook張相唔似咩.......c火喇....我個樣老喇.....
兩個都係我心肝定>3<

複式洋房

嘩,你兩年就有2個拿?陀細仔會唔會唔舒服呀?當時身體復原好未 ... [/quote]

係勁唔舒服呀,不過我諗唔係因為身體未復原,而係d害喜極度嚴重,成日嘔成日暈,9個月都半死咁款呀,街唔敢出,日日係張床度訓,坐又辛苦企又辛苦唔知點好,所以陀仔好辛苦架,我陀大女個陣都有害喜,不過就冇咁勁~~~不過就覺得陀細仔個陣條氣冇咁順,唔夠氣咁,可能呢樣就係因為未復原得晒~

民房

我又加入!!
我22歲生, 我個囡依家7個月喇~
算唔算年輕媽媽?
我成日都好得閒架
我facebook &msn [email protected]
我都想識多d同我差唔多年紀既mami

首頁

尾頁

跳至