懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問有冇jm開過適航證明?請問係邊度開,我本身係威爾斯複診,唔知肯不肯開(emoji)(emoji)thanks

ps本人飛時32weeks ,坐國泰

男爵府

Penny_ran92 發表於 20-2-25 09:35
請問有冇jm開過適航證明?請問係邊度開,我本身係威爾斯複診,唔知肯不肯開(emoji)(emoji)thanks

ps本人飛 ...

無睇過私家? 你飛咗過去仲會唔會飛返返嚟? 因為張醫生紙要由你飛日嗰計10日內簽發,所以唔可以太早攞,仲要計埋回程嗰陣張醫生紙都仲適用先得,通常去私家攞會方便啲....

洋房

super_cat 發表於 20-2-25 09:50
無睇過私家? 你飛咗過去仲會唔會飛返返嚟? 因為張醫生紙要由你飛日嗰計10日內簽發,所以唔可以太早攞,仲 ...

如果飛左可能生完先返來,而且唔係太遠,係馬來西亞

宜家仲考慮緊是否返去生,請問有冇私家肯開適航證明d醫生介紹同埋大約幾錢(emoji)

大宅

回覆 Penny_ran92 的帖子

平日睇開個私家醫生開, 臨飛前做一次產檢, 順便同佢講開證明, 講幾時去同去邊度, 佢覺得冇危險就幫你簽.

大宅

公立醫院唔一定開架, 我兩胎都有懷孕期坐飛機, 臨飛前搵睇開個私家醫生做一次產檢, 順便同佢講開證明, 講幾時去同去邊度, 佢覺得冇危險就幫你簽.

洋房

yan1008 發表於 20-2-25 11:33

公立醫院唔一定開架, 我兩胎都有懷孕期坐飛機, 臨飛前搵睇開個私家醫生做一次產 ...

請問係邊間私家開?同埋大約幾錢,謝謝

大宅

Penny_ran92 發表於 20-2-25 11:40
請問係邊間私家開?同埋大約幾錢,謝謝

我係港島人,睇開St Paul $655包超聲波相,其他jm介紹過旺角有$500,你睇下d介紹婦產科醫生

洋房

yan1008 發表於 20-2-25 12:16
我係港島人,睇開St Paul $655包超聲波相,其他jm介紹過旺角有$500,你睇下d介紹婦產科醫生
...

thanks

首頁

尾頁

跳至