自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

由2020年3月1日至4月30日,憑滙豐信用卡於豐澤簽賬,可享以下優惠:
  • 高達額外$400「獎賞錢」
  • 指定貨品低至5折

單一簽賬淨額

額外「獎賞錢」

港幣6,500元或以上

$400「獎賞錢」

港幣3,000元至港幣6,499元

$180「獎賞錢」

如何獲享優惠
  • 您可獲享優惠,若您:
    • 持有合資格信用卡及您的信用卡戶口在整個推廣期及獲享優惠時仍然有效及信用狀況良好;及
    • 於推廣期內成功進行登記。
  • 您不可:
    • 於香港國際機場分店獲享指定貨品低至5折優惠;
    • 使用任何滙豐銀聯雙幣信用卡於豐澤電子商店享有優惠;
    • 將優惠兌換現金、其他貨品、服務、折扣或轉讓;及
    • 與其他優惠同時使用。

今次買禮券 都計算為合資格簽賬金額
單一簽賬淨額$6500,
可賺高達$400
「獎賞錢」

建議簽賬方式 (一筆過簽$6500):
合資格簽賬金額$6500
可得400RC
另外,
基本=26RC

(如有) 賞家居5x = 130RC

(如有)VS card 3x = 78RC

例: 單一簽賬6500&登記了賞家居5x 加VS 3x (藍字)

$6500 = (400 + 26 +130)RC +78
/6500~=8.55...% 回贈
634/6500~=9.75...%回贈

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-shopping-special/fortress/offers/

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-shopping-special/fortress/terms-and-conditions/

會於2020年7月31日或之前將額外「獎賞錢」自動誌入於我們紀錄中您首張用作登記的合資格信用卡戶口內。

wcpcelia    發表於 20-3-11 15:50
moonszema    發表於 20-3-11 10:01
Cheuk2012    發表於 20-2-29 21:36

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-2-29 02:26
由2020年3月1日至4月30日,憑滙豐信用卡於豐澤簽賬,可享以下優惠:

• 謝謝分享!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-2-29 02:26

• thanks
    .剛想買電話。
    不過我唔太識計點為止最低

大宅

謝謝分享

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

百老匯唔係抵啲咩?今日都仲可以買

水晶宮

nicolepun234 發表於 20-2-29 16:48
    百老匯唔係抵啲咩?今日都仲可以買

why not both!

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-2-29 17:14
    why not both!

要買咁多嘢咩?

水晶宮

nicolepun234 發表於 20-2-29 17:15
    要買咁多嘢咩?

無o野買, 可以買住coupon先
    豐澤一般都係大概兩年期

最近買的是12/2021

而百老匯由啟用日起計算就只得一年期

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-2-29 17:58
    無o野買, 可以買住coupon先
    豐澤一般都係大概兩年期

我都係諗住買嘢又未買,唔知要唔今日綱上買左百老匯券先定係等下次優惠先買

大宅

nicolepun234 發表於 20-2-29 18:05
    我都係諗住買嘢又未買,唔知要唔今日綱上買左百老匯券先定係等下次優惠先買
    ...

上網買百老匯現金券都可以攞到匯豐優惠嗎?

水晶宮

kmko 發表於 20-2-29 21:03

yes
    最後今天,記得登記!

男爵府

kmko 發表於 20-2-29 21:03

可以,有6%,無手機付果2%,但係有綱上果2%(要登記綱上優惠,每季度綱上簽夠$3000就有回贈),所以都係一樣

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝分享

大宅

nicolepun234 發表於 20-2-29 21:18
    可以,有6%,無手機付果2%,但係有綱上果2%(要登記綱上優惠,每季度綱上簽夠$3000就有回贈),所以都係一 ...

Good thx

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-2-29 21:17
    yes
    最後今天,記得登記!

Ok thx

琥珀宮

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

謝謝分享

水晶宮

nicolepun234 發表於 20-2-29 21:18
    可以,有6%,無手機付果2%,但係有綱上果2%(要登記綱上優惠,每季度綱上簽夠$3000就有回贈),所以都係一 ...

我會百老匯門市手機簽6000
    其餘4000百老匯網上簽埋

剩返11000蚊 for 1-3月 簽其他 網上/海外 (任何金額都累計)

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-2-29 21:44
    我會百老匯門市手機簽6000
    其餘4000百老匯網上簽埋

第一季仲有一個月,我最近好少綱上簽,兩公婆有兩張卡可以用

侯爵府

MommyPanel勳章

• 剛收到匯豐red 卡,不是新客戶,但舊客戶簽$6000回贈$300獎賞錢

請問可以連同豐澤簽$6500一齊計嗎?如果連,就會有$300+$400獎賞錢嗎?謝謝

水晶宮

vevenuc 發表於 20-3-1 01:12
    剛收到匯豐red 卡,不是新客戶,但舊客戶簽$6000回贈$300獎賞錢

請問可以連同豐澤簽$6500一齊計嗎?如果 ...

應該一簽兩賺冇問題
    但我睇唔到返Red card 迎新Terms

唔太sure 迎新要求

首頁

尾頁

跳至