親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

agoda 好好好肯幫助我退款電話又唔難打
張單講明不能退款 但都幫我盡力問酒店
但另一間 booking.com好明顯唔盡力apps 裡超快回覆不能退
一次疫情 認清邊d 好的agent
下次再幫襯
旅行日期29/4-3/5
5月甘後間酒店都肯退good

wcpcelia    發表於 20-3-6 15:36

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

男爵府

carrie888 發表於 20-3-4 11:37
但另一間 booking.com好明顯 ...

我都好鍾意訂Agoda, 有時佢係貴DD,但客服好好,每次取消也快退錢,試過有一次訂了不能退款的酒店,我即刻打電話話訂錯了佢竟然肯取消,可能又因為我成日去旅行呢十年來同佢訂過無數酒店所以肯幫我,到現在我也是喜歡訂Agoda

珍珠宮

你就好,我問過完全唔肯退,要封關或者flight cxl先比退

我退捷克酒店

大宅

Expedia 都係幫到手問 hotel 退款,即使是訂不可退條款。

大宅

DOCTORGG 發表於 20-3-4 13:44
Expedia 都係幫到手問 hotel 退款,即使是訂不可退條款。

機票退款仲要7日內入返信用咭
勁快 真心覺得好

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

我用hotels.com都係即刻幫我問酒店,即退(本身不能退改)
連我用「十送一」換嘅free nights都俾返晒我
未收線已收晒confirmation, 真心抵讚

大宅

Charlotte_mom 發表於 20-3-4 15:19
我用hotels.com都係即刻幫我問酒店,即退(本身不能退改)
連我用「十送一」換嘅free nights都俾返晒 ...

good .
我對booking.com 失望
講左一輪才肯改期啦 但要30/9/20前
唔係下下拎到假去旅行

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都係agoda訂左4月中泰國,早1星期問話酒店話取消冇得退

大宅

sickbanana 發表於 20-3-4 12:34
我都好鍾意訂Agoda, 有時佢係貴DD,但客服好好,每次取消也快退錢,試過有一次訂了不能退款的酒店,我即刻 ...

agoda客戶好,真心讚,試過在線上問野,因行開了(在公司),要做小小野,一回到位,即打手提來覆我,取消又快,所以去親旅行都揾佢了。

男爵府

carrie888 發表於 20-3-4 15:26
good .
我對booking.com 失望
講左一輪才肯改期啦 但要30/9/20前

Booking比改另一地區酒店嗎?

信是有緣

大宅

sang@yee... 發表於 20-3-5 08:48
Booking比改另一地區酒店嗎?

延期渣 唔俾改酒店

男爵府

carrie888 發表於 20-3-5 08:49
延期渣 唔俾改酒店

唉,我復活節都係“Booking.com” 冇得取消嘅酒店,但如果取消新加坡機票我下半年都去唔到,因為已經安排晒下半年行程

信是有緣

男爵府

sang@yee... 發表於 20-3-5 08:51
唉,我復活節都係“Booking.com” 冇得取消嘅酒店,但如果取消新加坡機票我下半年都去唔到,因為已經安排 ...

照去囉,小心啲就得

大宅

我真係冇辦法讚 Agoda, 我琴日只係查詢取消ㄧ事。 佢今日無啦啦 email我話已經幫我取消了 我的酒店。 我話我仲未決定取消。Agoda 話叫我重新再申請 booking, 會畀返20蚊 住賞錢我 下次用。甘都得!!

大宅

DOCTORGG 發表於 20-3-6 18:44
我真係冇辦法讚 Agoda, 我琴日只係查詢取消ㄧ事。 佢今日無啦啦 email我話已經幫我取消了 我的酒店。 我話 ...

booking.com 而家攪到我一頭煙

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

DOCTORGG 發表於 20-3-6 18:44
我真係冇辦法讚 Agoda, 我琴日只係查詢取消ㄧ事。 佢今日無啦啦 email我話已經幫我取消了 我的酒店。 我話 ...

我有1次又係咁,幫家人訂左暑假日本酒店,嗰時日本唔記得有咩事,我打去問定有冇得取消之類,結果佢喺我不知情下取消左間房,搞到最後家人去到冇房

大宅

Lqueenie 發表於 20-3-6 20:40
我有1次又係咁,幫家人訂左暑假日本酒店,嗰時日本唔記得有咩事,我打去問定有冇得取消之類,結果佢喺我不 ...

激死 + 無奈!

男爵府

booking.com我都覺得麻麻,因為我覺得佢好多時係比其他幾間貴d添呀

珍珠宮

sickbanana 發表於 20-3-4 12:34
我都好鍾意訂Agoda, 有時佢係貴DD,但客服好好,每次取消也快退錢,試過有一次訂了不能退款的酒店,我即刻 ...

Agoda 貴?我訂大部份酒店,都係Agoda最平。

首頁

尾頁

跳至