美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

您好MARSTEN,

我是美國箭牌的客戶服務員。首先多謝曾選購美國箭牌,及在此分享您的用後感。在文中得知你您使用後覺得乾澀、難於打理而導致更多掉髮。

我們的洗護系列分三種: 經典配方(適合油性髮質)、深層保濕(適合中/乾性髮質)及草本精華(適合電染/負離子髮質)系列。

以往亦有乾性/電染髮質的朋友,因使用經典配方而感到頭髮變得乾澀。主要原因是經典配方是專為偏油性髮質而設,屬深層潔淨及控油配方。所以髮質屬乾性/電染的朋友,髮絲在流失油份後,特別覺得感覺乾澀,此時更需使用護髮露來補充油份,及把養份輸入髮絲以起滋潤作用。

如不介意,歡迎隨時與我們聯絡(可PM)或留言,讓我們了解您的情況。我們更可為您安排合適的試用裝讓您試用。

我們再次感謝您選購美國箭牌及分享。

美國箭牌 - 客戶服務

原帖由 MARSTEN 於 09-5-30 16:26 發表
我用過好多隻,有平有貴,可以分享下既

髮質: 乾

4. 箭牌(有隻馬果支): 超唔惦,洗完成餅野咁,脫好多頭髮

等待驗證會員

Seba - Mild Shampoo ( 用了幾年 )

子爵府

原帖由 momotam168 於 09-6-12 11:52 發表
剛剛在SASA買左隻KOREA牌子叫" SOMANG" 洗左兩日都幾好, 味道唔錯...第日無咁"笠"
都係$7X一支...

岩唔岩油性頭髮用?

禁止訪問

民房

請問用霸王的 sister 有冇試過 mixed 兩款一齊用, 如想烏髮及柔順d, 可以固髮+柔順配方 mixed一齊. 還是兩款配方隔住黎用好呢?

大宅

BK Milk勳章

John Master Organic 好好, 在Citysuper有得買. 用完會有爽, 柔軟同豐盈的感覺. 我用埋佢的護髮素. 我覺得洗頭水用organic的會好d, 唔使太多chemicals 嘢.

首頁

尾頁

跳至