美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

虎到金來勳章

我個同事打完白左2度,皮膚白滑左 佢好讚呢部機, 見佢荷爾蒙斑打到第6次終於開始有淡到, 我見BK JM講荷爾蒙斑好難攪, 打6次有效果應唔錯

333s    發表於 20-3-11 21:05

複式洋房

上年yoko tsang 自己開美容院, 極力推介E部機, 佢成間美容院淨係入E部打斑機,對荷爾蒙斑好有效果, 我打過4次, 係有白淨咗, 不過佢地話打荷爾蒙斑就要打多幾次先有效, yoko tsang到都唔平, 要成2000幾蚊一次, 唔知仲繼唔繼續好, 好驚打到最後曬哂D錢都冇效果

象牙宮

noodleTT 發表於 20-3-11 17:50
我個同事打完白左2度,皮膚白滑左 佢好讚呢部機, 見佢荷爾蒙斑打到第6次終於開始有淡到, 我 ...

lumenis beauty?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

開心吸收勳章

今日去咗打呢一部機,但係佢話唔係針對底層荷爾蒙斑,反而係用其他機將荷爾蒙斑打散晒再用呢部機做表層嘅斑

禁止訪問

牛年勳章

別墅

pingcoubai 發表於 20-3-12 18:04
今日去咗打呢一部機,但係佢話唔係針對底層荷爾蒙斑,反而係用其他機將荷爾蒙斑打散晒再用呢部機做表層嘅斑 ...

以我所知深層都有分幾深層, M22 都打到深層但唔係最最最深層既荷爾蒙斑, 如果要打到最深層就應該要夾機打先有好既效果

複式洋房

leoanahuang 發表於 20-3-15 01:28
佢有冇話要打幾多次 ? 我嗰間M22 打荷爾蒙斑可以一次見淡喎, 你可以去試下

係咪同一部機? 點解你同我個效果咁大差別既? 你做幾錢一次?

禁止訪問

牛年勳章

禁止訪問

牛年勳章

禁止訪問

象牙宮

leoanahuang 發表於 20-3-22 17:43
應該係同一部啦, 不嬲打斑唔同人打效果都可以差好遠, 幫我做果位治療師話M22要一次打出咁多種唔同效果, 仲 ...

M22 有多少探头打? 还是波長?

皮膚反黑好慘的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

應該係同一部啦, 不嬲打斑唔同人打效果都可以差好遠, 幫我做果位治療師話M22要一次打出咁多種唔同效果, 仲 ...

請問你係邊間啊

複式洋房

2021可愛聖誕B勳章

我係中環皮膚專科陳醫生到打3次M22, 成4800/1次, 皮膚係有改善, 但荷爾蒙斑就無咩改善, 後尾都去左第2間打pico

333s    發表於 20-4-2 09:42

禁止訪問

禁止訪問

牛年勳章

象牙宮

M22要一次打出咁多種唔同效果, 仲要保證去斑有效,
試做都係$1280咋麻,

打1个模式?
m22 有去色素的模式嗎?

理性討論交流者。

象牙宮

noodleTT 發表於 20-3-11 17:50
我個同事打完白左2度,皮膚白滑左 佢好讚呢部機, 見佢荷爾蒙斑打到第6次終於開始有淡到, 我 ...

M22 彩衝光,將脈衝光更進化細分為多種不同波長的濾光鏡,搭配OPT專利脈衝科技,能客製化複合式解決多種問題肌,效果更精準、更加倍有感!

M22 彩衝光效果、改善膚色不均、緊緻肌

膚色素/斑點/皮膚暗沉/膚質改善
青春痘/紅痘疤/色素沉澱
酒槽/皮膚泛紅/血管絲
毛髮問題

理性討論交流者。

禁止訪問

牛年勳章

禁止訪問

禁止訪問

牛年勳章

首頁
12345...11

尾頁

跳至