自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章

Charlie1978 發表於 20-3-29 20:27
佢又矮又老,機場看更就啱佢做,我去襯機場見到啲特警個個都超高超大隻。最少有楊明同黃浩信咁高,仲要個 ...

Arnold同余德承我都好鍾意呀

別墅

我少睇電視,鐘意聽港台二台,音樂情人

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

mandy952 發表於 20-3-29 12:57
佢加蔡小姐,完全唔想睇
但想睇關禮傑

我都想睇關禮傑

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我唔鍾意張振朗、蔡思貝、黃子恆 但因為要支持楊明我都會睇

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mingming12345 發表於 20-3-29 20:32
佢以為自己係張智霖

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

佢成日扮張智霖,連巴聲都扮埋
呢套劇,我只想睇楊明

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

無問題㗎,我會支持楊明,一定睇

男爵府

connielo36 發表於 20-3-29 13:44
楊X 廢物

x2

水晶宮

會睇,因為支持楊明

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

佢個廣告令人好煩

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

李斯特 發表於 20-3-29 17:45
終於有 人講 佢好作狀,非常認同

認同 x 2

侯爵府

我會睇,因為d演員我都ok鐘意,而張可能在呢套戲無咁chok,扮chi lam 呢 或者大家會對佢改觀

Ps. 我都勁怕佢扮chi lam

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Fukfukkamkam 發表於 20-3-29 20:32
可能真係冇乜男演員 我都覺得佢唔好睇

有人又吾試用,朱凌凌都幾好呀新人係愛回家都磨夠,點解吾俾機會試下張真心趕客

珍珠宮

無話可說 發表於 20-3-29 17:52
從來只係睇劇情,唔係睇人物

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

coo1068 發表於 20-3-29 22:28
有人又吾試用,朱凌凌都幾好呀新人係愛回家都磨夠,點解吾俾機會試下張真心趕客
...

根本明知d觀眾唔鍾意或者睇到厭果d,就不停放佢哋出嚟...

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

熄電視

公爵府

coo1068 發表於 20-3-29 12:35
吾知點解好唔鍾意佢,8:30分可以熄電視不嘉勿插
張振朗,蔡思貝我覺得佢兩個ok喎!我會支持佢哋

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Vin仔媽 發表於 20-3-29 22:32
根本明知d觀眾唔鍾意或者睇到厭果d,就不停放佢哋出嚟...

都係,一排成日係嗰啲演員,點解有新人吾用

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

upcycle.link 發表於 20-3-29 21:38
我都鍾意睇呢三個演員,仲有關禮傑

me2

首頁

尾頁

跳至