影視娛樂

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

吉時到入來
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 心願 於 09-5-26 22:57 發表
我去

一上來又訓啦,你本書寄返比你未呀?果日我試左做芝士麵包幾香呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 twinky628 於 09-5-26 23:14 發表
報到先

<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-5-27 08:05 發表
TT,其實我都想去個party,但我要問下我女咩環境先!

morning大家

好呀小路快d諗點一齊有傾有講呀,我又m來頭重重咁唔知31號走左未,未就個感應會弱d,冇咁好玩呀.

個咩爆打來問我id no佢話果日好多明星,歌星同遊戲玩喎,,佢話仲有漫畫簽名會即場賣,歌星係唔係果3個女妖呀?

不過唔知點解登記唔到做人網會員,真係難攪呀.

<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-5-27 09:27 發表
唔係,星期日我要先照顧左個女先,佢有興趣的話先去,佢唔去我都未必去,除非佢有事唔使我陪!

嘿.....打你pat pat.

我唔係入咩後援會呀...入人網唔洗登入咩?而家我只係識入路人比我聽重溫個道咋,唔係有得聽現場咩?
<br><br>

水晶宮

原帖由 twinky628 於 09-5-27 21:01 發表
姨丈今早6點幾走左,其實咁耐都已經有晒心理準備

果晚我見你咁夜已經同你講,就來有大節,但send唔到出去做hand機彈左我出去,咁我第二日都冇再講,姨丈唔洗再受苦,你地都唔好太難過啦,好好照顧姨媽啦,有咩要幫手就出聲啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-5-27 22:04 發表
我地去棒TT場嘛! 佢講鬼故我大聲拍手同嗌encore!!

果日應該冇我份上台,因為太多人啦,你記得快手快腳攪掂d報名呀.

其實你妹都幾多經歷又唔打去,咁free多個都好呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-5-28 10:40 發表
姊妹們,你地有無人唔要惠康印花呀?唔要的話請留俾我呀!

大家午安.....瑞午節吃傻子.你地傻左未呀?我就傻左啦.

神探做左單大野comission非常....佢任我大出血,今期我要玩換傢私...EEEEEEEEEEEE

已經買左套餐枱椅,買左我房個細衣柜,一陣去宜家,尋日又醒左一千比我連外母都醒大舊d.

佢仲話要換埋個琴套,話娘喎d色又唔親喎.我話你最好換埋間屋換埋個老婆啦...不過記得換埋你個樣呀...唔係邊襯者,係唔係呀?:;pppp:

傻完啦...

路人你架單車其實搵唔搵得返架?拉到人有冇起返條屍呢?

路路:你有印花攪什麼呢?我扒街夠分半價換電蒸籠,比你地會唔會換兩層果d呢.

糭王今日有咩節目呢?

尋日我返亞娘道佢竟然送左件洋服料比我神探,其實件料係我老豆收埋d好野來,我老豆做裁縫架,舖頭一定要剪d料比客,所以當年佢退休就搬埋d料返來.

亞娘一直鎖哂係柜,話留比亞哥架,尋日竟然好闊佬拎左件料仲係英國靚料比我老公做左西裝喎...好奇呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-5-28 12:48 發表
TT,我聽番琴晚果集原來個party full左啦!無得去LU!

點解架...得我一個去冇咩心情同佢地玩呀..嘿

路人呢次唔關我事,事緣係關張餐枱事,買左兩年佢一直投訴d椅薄唔好坐佢而家瘦左pat pat冇肉坐多陣佢就pat pat痛,嘈左好耐架....咁我而家房入面個柜已經唔係幾關得貼道門我話想買過柜者...

點知去左買個柜,佢就話要買埋套餐枱椅,之後又話擺電話個柜d色唔襯整整下又話個茶箕木色唔好睇,就係咁好地地又換哂呢幾樣野啦.

咁我地睇左果塊地要年尾先可以開工攪得來都要年幾呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-28 21:14 發表
我講笑之嘛 !不過都比條link你啦!

http://www.hkreporter.com/myradio/search_program.php?keyword=%E6%BD%98%E7%B4%B9%E8%81%B0&page=3
4月6號太和猛鬼半山區

而家聽緊係邊part呀?陳太?李太?我到而家仲未知邊個係呀...
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-28 23:44 發表
都話太和猛鬼半山區果part囉

點解我聽唔到架?唔制呀....第一定第二or第三者... 我開第二就想左陳太同李太,聽返第一好似講...死啦唔記得總之兩個女人把聲唔似你...唔通我又去左第個空間?
<br><br>

水晶宮

原帖由 twinky628 於 09-5-28 22:48 發表
剛剛o係奶奶度食完飯,坐車坐到我想嘔

你係飽過頭定見到奶奶作嘔呀?呵......

我今日同神探去九龍灣...嘩..坐車坐到我"籬友"都痛埋,由點幾連行連坐車由天光去到天黑.. 上車落車又上車落車咁就一day啦.

德福周街都係人,推住你咁行,可能做村婦太耐好唔慣出城好多人.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-29 00:34 發表
你係咪襟錯日期呀?4月6日中間果段喎

主持人: 潘紹聰/ 嘉賓主持﹕Walter 阿威 主題: 恐怖在線(第172集) 目前評分: http://www.hkr ...

我豬law,一入去就按第一格...我成日就係咁冇咩留心聽到其他law...hehehe
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-29 09:55 發表
早晨喇 !

我又訓唔著,尋晚成4點幾先迫自己訓呀.剛剛有把聲叫醒我,醒左我以為神探叫我添原來唔係.
<br><br>

水晶宮

原帖由 lyf 於 09-5-29 12:17 發表
唉…呢排都唔知做咩,我就隻腳要睇趺打,腳都未好,腰骨又痛,又要睇…..之前我老公同個囝隻手指又唔知幾時扭親,又睇左兩日趺打…
頭先我呀媽係大家樂暈左,依家我細佬同佢睇緊醫生,佢前日都話血壓低….

TT,我係咪當黑呀 ...

唔洗驚呢而家係上半年轉下半年,轉換氣節時候好多病痛出現架,唔好話病痛呀,一年中6月同1月係死得最多人添,大家呢d時候多飲d去濕湯,小食寒涼,辣呢d野,你屋企都好穩定呀,唔洗驚.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-30 02:56 發表
T T,你快D聽番5月27號星期四,第三節啦!潘紹聰講你呀 !

死啦我講我咩鬼呀?今次死硬啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-30 02:56 發表
T T,你快D聽番5月27號星期四,第三節啦!潘紹聰講你呀 !

我聽左啦,我都講左亞藩心口有紅光保護,就係咁所以果d牌唔比佢睇法力law,佢真係好冇記性,呢個紅光有可能係同前世有關,又可以係有符,所以d古靈精怪唔會現比佢睇架.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-5-30 15:38 發表
TT,我諗你聽晚一定走唔甩要講鬼故啦!

果晚咁多人,唔會搵我架,佢地安排好哂d出場架啦,佢地果班咩後援會都好多經歷啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-30 17:46 發表
我知如果果晚上台講鬼故講得好,會有好正嘅禮物呀 !

嘩...有禮物呀?大大份定細細份先,我唔要鬼王張相+簽名架.

咁睇下環境先啦,講到有份去坐飛機就好啦,不過又要洗錢一闊三大呀.:;pppp:
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-30 17:49 發表
佢真係好無記性架 !同一晚佢比D聽眾問佢記唔記得上次打上去D嘢,問倒佢發老脾呀mouth:mouth:" /> !

不過d人又好怪,明知佢日日同佢多人傾計個腦日日入埋咁多野,邊有記住哂架,除非好深刻啦.
<br><br>

首頁
12345...9

尾頁

跳至