自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

大宅

李露眉 發表於 20-5-18 08:03
我話點解係仔,佢話一仔一女,黎更係仔,我本身有女

而家仔就黎一歲

不過佢講中真係勁

男爵府

Hoining 發表於 20-5-18 06:42

我覺得睇吓父母點教嘅...

咩黎?生日密碼

男爵府

我早兩年,都去黄大仙問簽。我覺得都準,因為佢收我3支簽錢,但係傾左3個中。仲寫左封信俾我老公。而我個仔都真係入左比較心儀嘅學校。

大宅

J.ELLE 發表於 20-5-18 08:11
我早兩年,都去黄大仙問簽。我覺得都準,因為佢收我3支簽錢,但係傾左3個中。仲寫左封信俾我老公。而我個仔 ...

點解要寫信俾你老公?三支簽三個鐘你有賺,可以問下邊個師傅嗎?

水晶宮

yan242003 發表於 20-5-18 07:57
因為佢話仔係攞債,我係還債,如果我陀同生得辛苦,咁末還左少部分,咁我算舒服,所以末出世之後還
...

佢咁肯定個仔係嚟攞債,唔係嚟還債。我嗰陣都陀得好舒服,我仲諗佢係咪嚟還債。不過到咗預產期食埋催生藥佢都唔肯出嚟,結果我開刀,咁算唔算還咗部分
不過個師傅講到咁肯定都幾得人驚,但又咁講,八字嘅嘢如果捉錯用神睇出嚟就可以相差好遠㗎啦,佢未必係呃錢,可能係你仔八字唔易睇,佢唔小心捉錯用神呢
如果真係嚟攞債,咁你有無幫佢買教育基金嗰d plan? 可以而家投資少少等d錢自己滾大個佢咪有得用,萬一師傅講中咗你負擔都無咁重。
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

大宅

wsyggk 發表於 20-5-18 08:18
佢咁肯定個仔係嚟攞債,唔係嚟還債。我嗰陣都陀得好舒服,我仲諗佢係咪嚟還債。不過到咗預產期食埋催生藥 ...

因為佢睇八字就話攞債,我陀住完全無唔舒服,連嘔都無試過,去到生啦,由陣痛都生左都係兩個鐘,如果佢讀到書,我點都會供佢讀,但最衰佢話仔係幾廿歲都無野做,不停攞錢個隻。

男爵府

yan242003 發表於 20-5-18 08:17
點解要寫信俾你老公?三支簽三個鐘你有賺,可以問下邊個師傅嗎?
...

一支係幫我老公問事
-咁佢話我老公諗唔開,失敗左會起唔反身。我話我驚唔識講,講左我老公又唔會信,咁佢就寫左封信俾我老公,咁我老公最後當然係衰左啦,我就攞封信俾佢睇,睇完我老公好似就釋懷左。(支簽係叫我老公放棄,唔好做,咁就唔會失敗咁嘅意思)
另一支係問仔升小一
呢個又係少少峰迴路轉。佢話我仔會搵到間好學校。
最後係自己。
呢個係最冇野講。佢話我好好。唔洗成日問

其實佢係講我老公講得最耐。

水晶宮

yan242003 發表於 20-5-18 08:23
因為佢睇八字就話攞債,我陀住完全無唔舒服,連嘔都無試過,去到生啦,由陣痛都生左都係兩個鐘,如果佢讀 ...

我唔係做保險嘅,但建議你買嗰d儲蓄plan,供幾年就由得佢放喺度自己滾嗰d,到佢咁上下大咪有一筆錢到時點用都好,咁係你投資俾佢嘅,都叫還咗少少債。
算命嘅就算講一樣嘢好中都未必會都中。我遇過最準嘅算命師傅佢講中咗我去到某個年齡(印象中係over 36)要捱一刀,佢跟住自己補句,應該係生仔。我睇佢嗰陣先廿幾歲咋,又有拍拖,點諗到自己真係咁大先生仔,結果俾佢講中咗。佢又講中咗我第時仲有機會再去學校讀書(我嗰陣做緊嘢啦)。不過佢又話我有機會入政府,但我無喺政府做過嘢。所以通常準少少又未必準晒,唔使咁擔心啦!
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

象牙宮

XYZABC 發表於 20-5-18 02:02
陳康泰

你問鐵版神數?

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 環保接龍勳章

ii2003 發表於 20-5-17 14:35
可以介紹個cf比你,佢好準同埋識睇埋前世今生,而且佢本身約期都好滿,要睇要排,但佢真心好準,同埋唔係亂 ...

可分享嗎?

大宅

ganggang 發表於 20-5-17 09:27
pm 左你,
不過仔仔先小一,慢慢用心教,用正面思想同正面的人影响佢,我壞疑你個師傅流流地亂講野lor
...

可唔可以PM埋比我呀唔該

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咁講嘢,好少師傅講得咁肯定

我後生好鍾意搵人睇八字
睇咗好多個, 有平有貴,有人介紹
冇一個係好準, 尤其講將來冇乜邊個準

大宅

回覆樓主:

個師傅咁講野好缺德!唔好信!我覺得講咩子女剋父母,父母子女相沖果啲好陰質,一定會影響親子關係。

求子好多人去荃灣龍母廟。排卵期準嗎?有無排卵痛同(分泌) 拉絲去知道排卵,然後當日,隔日曳曳。

排八字我去黃大仙9號鋪。

求學業去上環文武廟。

祝心想事成。千萬要對小朋友好,果個淨神棍,非常缺德。

子爵府

yan242003 發表於 20-5-17 11:07
我睇八字

Please PM me, thx.

大宅

applejuicebbchi 發表於 20-5-18 15:53
個師傅咁講野好缺德!唔好信!我覺得講咩子女剋父母,父母子女相沖果啲好陰質,一定會影響親子關係。

求子 ...

多謝你,龍母廟、紅磡觀音廟、大圍四面佛,黃大仙我都有去,咩方法都試過,有睇過醫生,係指數低左啲,其餘都無問題。

子爵府

可以介紹個cf比你,佢好準同埋識睇埋前世今生,而且佢本身約期都好滿,要睇要排,但佢真心好準,同埋唔係亂 ...

pls pm, thx.

大宅

可以pm 我嗎?我同樓主遇到同樣煩惱,仲要我個細囡出世無耐,搵人改名,順便俾埋大囡八字佢睇。結果,又係講到我兩個囡好差,又話佢命宮無文昌,將來讀唔到書,又話我同老公將來幫唔到兩個囡,無嘢留俾佢哋。而且,我大囡又in 左好多名幼,全軍覆沒,無一間收。

搞到我坐月呢三個月日日瞓唔著,差啲產後憂鬱!所以我好明白樓主心情。

大宅

尼個師傅太負面,不要相信

大宅

tinetine_miracl 發表於 20-5-18 18:05
可以pm 我嗎?我同樓主遇到同樣煩惱,仲要我個細囡出世無耐,搵人改名,順便俾埋大囡八字佢睇。結果,又係 ...

冇文昌吾等於冇用,吾好擔心,吾一定讀到書先有用。做父母要支持同相信自己的仔女,難道佢讀吾到書你就吾愛佢嗎?

大宅

自己以前成日鍾意問問問問問問黎問去

而家就快人到中年

無謂再問

晒氣

自己係咩料唔通自己唔知 -.-

首頁
45678...11

尾頁

跳至