自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

打咗成個鐘頭電話都無人聽,所以睇吓大家幫唔幫到我。

1. 生日免費、小童、65歲以上人士是否都要網上預約?同時有冇餐飲券送?

2. 工人是否可以用$350購票?

3. 預約時,是否即時在網上付款?

謝謝解答!

大宅

回覆樓主:

我都想知,等人回答

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

gigicatb 發表於 20-6-10 16:03

1. 生日免費、小童、65歲以上人士是否都要網上預約 ...

預約要俾錢???
我以為只係登記人數

珍珠宮

生日都要約, 我個日已爆滿

公爵府

虎到金來勳章

可先在網上買票或7-11買, 買好後再去網上預約, 有地方要你輸入票尾4個number.

大宅

我剛試過,老人同11歲以下小朋友都要預約先

另外似係需要你買左飛至預約,佢要你入張飛個編號(我試佢右邊個制買飛話error)

同埋餐飲卷似只大人至有,小朋友同老人家另一個優惠

工人姐姐佢地生日都可免費入場,咁我諗佢地都跟大人飛一樣要350買飛入場

wcpcelia    發表於 20-6-11 11:05

珍珠宮

1. 生日免費、小童、65歲以上人士是否都要網上預約 ...

呢度答你
http://media.oceanpark.com.hk/files/s3fs-public/Online%20Reservation_FAQ_TC.pdf

男爵府

HNKN888 發表於 20-6-10 16:09
我都想知,等人回答

x2

子爵府

1. 所有入場人士都要網上預約
3. 無須付款

其他唔清楚

男爵府

fanny590 發表於 20-6-10 16:18
生日都要約, 我個日已爆滿
好似唔洗同日

子爵府

sheepmui 發表於 20-6-10 16:46
好似唔洗同日

如果係關園期間嘅生日優惠,就唔洗同一日,但佢6月13日開返之後嘅生日優惠都係要正日入園,如果正日撞正星期二休息日,就揀前一日或後一日。
佢將關園以來嘅生日優惠谷哂一個月

佢網站係咁寫:

對於在公園關閉期間無法享受生日優惠之客人,可於公園恢復運營後的一個月內(2020年6月13日至7月12日)出示香港身份證或香港出生證明後,前往海洋公園票務處領取門票,以便於當日入場。公園於6月13日至7月31日期間逢星期二休園。如客人生日當天適逢休園日,可於生日前一天(星期一)或後一天(星期三)免費進園一次。例子: 於6月16日生日之港人,可於2020年6月15或17日免費進園一次。

wcpcelia    發表於 20-6-11 11:05

男爵府

charmingsam 發表於 20-6-10 16:20
1. 所有入場人士都要網上預約
3. 無須付款

好似要先付款喎

子爵府

熱血勳章

gigicatb 發表於 20-6-10 17:10
好似要先付款喎

我上次去問過。。係7仔買預約票架。。

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我想預約7月系咪未約得

珍珠宮

whitebunny 發表於 20-6-10 17:03
如果係關園期間嘅生日優惠,就唔洗同一日,但佢6月13日開返之後嘅生日優惠都係要正日入園,如果正日撞正星 ...

我以為生日唔駛約, 今日一睇已爆滿左

子爵府

海洋公園電話冇人聽....
問題1.
海洋公園網頁話以下人士可獲豁免網上預約:
(i) 65 歲或以上香港居民
(ii) 65 歲或以上香港居民並攜同不多於兩位 3 至 11 歲小童

有JM話需要預約, 唔預約驚到時唔俾入! 究竟點....而且想去果日已經FULL左

問題2.
只可以book到6月26日, 咁之後日子要唔要book?

頭都大埋!!!!

男爵府

另外我想問生日免費、小童,65歲以上人士都可以有$350餐飲劵?

子爵府

回覆 gigicatb 的帖子

三歲以下小童同65歲以上長者不用預約

子爵府

回覆 IwanBB 的帖子

好似係14日內booking,所以只可以book到26/6

珍珠宮

gigicatb 發表於 20-6-10 18:10
另外我想問生日免費、小童,65歲以上人士都可以有$350餐飲劵?

有比$350買成人票果d先有,小童就有張買$50送$50既卷(好似係用來玩攤位遊戲)
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

首頁
12345...8

尾頁

跳至