自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

benco524 發表於 20-6-21 23:48
好多謝大家的回覆,每一則我都細心睇,你地好叻,都睇得到我性格,我真係EQ低,感情脆弱,自我形象低,我會 ...

話你肥,如果真係嘅,就自己減下,呢啲有少事!唔駛唔開心,不過應該俾佢地知道你嘅底線在哪。

男爵府

咁講時,應該你老公出面,即時熄機再的佢地兩個去訓話!

子爵府

回覆樓主:

比我聽到即刻收機唔駛玩,你唔知我權利係邊我話你知,阿媽叻唔叻唔係唔尊重嘅理由,你唔親近我唔緊要,但做人基本尊重要有,做阿媽嘅尊嚴要自己維持。唔好話咁樣形容阿媽,街外人都唔可立亂話人蠢話人肥婆。

男爵府

畀面勳章

benco524 發表於 20-6-21 18:55
想抒發下今日好唔開心,我有兩個仔,大仔三年級,細仔K3,因停課期間,爸爸買左部switch,我一向都冇咩興趣打 ...

從來都係人善就俾人欺,面對冇禮貌,唔專重嘅對待,可以強硬d回應,由其係對男仔/男人,如果我仔女因為部switch話我,警告一次無效後,我會當住佢地面掉左部機,我唔想我嘅eq俾人濫用

珍珠宮

2024年龍年勳章

有乜所謂,佢4歲之後,我未赢過佢, 作為父母,都希望仔女叻過自己。

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

benco524 發表於 20-6-21 18:55
想抒發下今日好唔開心,我有兩個仔,大仔三年級,細仔K3,因停課期間,爸爸買左部switch,我一向都冇咩興趣打 ...

又俾頭X記者上左報

水晶宮

bmw6828 發表於 20-6-27 21:41
又俾頭X記者上左報

係囉

【Kelly Online】陪阿仔打機被嫌蠢 港媽自覺不及丈夫:我好失敗 - https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1806022/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-Kelly-Online-%E9%99%AA%E9%98%BF%E4%BB%94%E6%89%93%E6%A9%9F%E8%A2%AB%E5%AB%8C%E8%A0%A2-%E6%B8%AF%E5%AA%BD%E8%87%AA%E8%A6%BA%E4%B8%8D%E5%8F%8A%E4%B8%88%E5%A4%AB-%E6%88%91%E5%A5%BD%E5%A4%B1%E6%95%97

首頁

尾頁

跳至