跳至

首頁

尾頁

大宅

我地將會有3個相片比賽

1)最似模似樣 (爸爸或媽媽只可選擇一位)
2)最上鏡bb
3)最funny face bb

請各位已參加6 Months Party既媽媽,爸爸. 將參賽相片email給我. [email protected]
稍後我會於facebook post出來給大家參考.
而且於party當天於入口貼出來給大家投票(每個家庭一票並且不可投給自己), 每項勝出者會有豐富禮品一份.

*每個bb每項比賽都可參加,但只可交一張想
deadline 7月5日 (唔會再延長)

複式洋房

ooops... sorry 手快得擠添~~ 你張會收到我一式三份既msg

原帖由 SSAAMM 於 09-7-3 16:45 發表
我地將會有3個相片比賽

1)最似模似樣 (爸爸或媽媽只可選擇一位)
2)最上鏡bb
3)最funny face bb

請各位已參加6 Months Party既媽媽,爸爸. 將參賽相片email給我. [email protected]
稍後我會於facebook post出 ...

別墅

hi rita, i just sent a photo to you. pls check.

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原帖由 Chona 於 09-6-27 16:47 發表
唉~ 好多Rita Li 呀.......入你個yahoo email 又話無....

係呀,我都搵唔到,不如你add我啦
[email protected] (face book)

首頁

尾頁

跳至