自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

星期六去香港 DISNELYLAND 酒店 check-in 完全唔哂排隊, 星期日 check-out 都一樣唔哂排隊o
尋日去香港 DISNELYLAND 唔係有好多人, 玩d機動遊戲都唔哂點排隊, 等十分內就有得玩o
如果繼續咁落去會唔會執笠架 ??

有冇人知上海係唔係confirm 左會起個DISNELYLAND 呀 ??

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我去過一次係星期日嚟, 都唔係太多人, 但係去完嗰次之後就唔想再去, 因為覺得好悶唔係咁啱我好彩唔駛錢啫
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

醒目開學勳章

唔會掛

水晶宮

好似話六月分持有全年飛入住有5折...

少奶奶的身份,丫頭的命...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 pearjadema 於 09-6-1 16:06 發表
星期六去香港 DISNELYLAND 酒店 check-in 完全唔哂排隊, 星期日 check-out 都一樣唔哂排隊o
尋日去香港 DISNELYLAND 唔係有好多人, 玩d機動遊戲都唔哂點排隊, 等十分內就有得玩o
如果繼續咁落去會唔會執笠架 ??

有 ...

我又係尋日去左DISNELYLAND, 無樣野要排超過10分鐘, 正!

珍珠宮

迪士尼本身係大股東, 但香港政府就俾得最多錢(即係納稅人人俾啦....), 咁o既生意都會接

子爵府

香港人其實去支持下啦....我都有份比$$起o架!!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好心佢做多 d 優惠啦,如買兩張成人 Annual Pass 就送一張小童、生日可以免費玩
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

又貴又冇乜野玩,搵鬼去!:;pppp:

男爵府

我都係昨日去呀, 真係唔多人, 我係探險世界那邊吃東西, 一個人都無, d買野食的女仔, 企晒係度傾偈。

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上海起Disney, hk Disney 遲早玩完

Actually not just Disneyland, it is HK都就玩完.上海將replace HK

大宅

大陸客驚豬流感嘛...
朋友星期三去完,佢話唔見晒d大陸人,不知玩得幾舒服

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

可能大家唔係成日都去... 我同老公就放假得閑無事都會入去行吓...

3-7月頭係好少人去架,幾年唻都係咁架啦... 天熱真係好少人去,有太陽都會人少啲... 噚日我同老公都有入去行吓,落車時見到停車場都嚇一跳,係近期少有嘅 "多車",而臨入場前,見到啲人排隊買 tickets 都係少見嘅 "多人",但... 入到去又唔覺太多人....

上海係會起... 但一切依然都係初段傾談中...

我去住幾次酒店 check-in 都唔駛排隊啦,好多人都唔會再等到佢可以 check-in 先去 check-in 架,一係一早去 pre-check-in,一係就好晏先入去,check-out 就更加唔駛排,因為好多人 check-in 時都會搞埋 express check-out,第二朝夠鐘就走人,唔需要埋 counter... 方便快捷...

男爵府

D 飛咁貴, 又無優惠, 邊有人會去....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我諗唔會既
實有人去既
我身邊好多人去,而且仲係成日去tim
但我唔去lu,我又唔鐘意呢d公仔而且d遊戲.....悶到...仲要山長水遠又要咁貴

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 april48 於 09-6-1 17:02 發表
香港人其實去支持下啦....我都有份比$$起o架!!!!

agree... 香港政府有份俾錢起架!

如果香港迪士尼真係執咗大家係咪好高興丫??? 係咪會覺得好光榮呢???

『全球首個倒閉迪士尼樂園 - 香港迪士尼樂園』嘩... 又真係幾 "光榮" 架喎...

大宅

執笠就唔會, 會好似法國Disney, 破產保護,政府面子尤關唔會比佢死,但就會茸茸爛爛, 半生不死, , 特別係上海狄土尼開咗之後。

禁止訪問

珍珠宮

原帖由 baby_chu 於 09-6-1 17:11 發表

agree... 香港政府有份俾錢起架!

如果香港迪士尼真係執咗大家係咪好高興丫??? 係咪會覺得好光榮呢???

『全球首個倒閉迪士尼樂園 - 香港迪士尼樂園』嘩... 又真係幾 "光榮" 架喎... ...

好老實講, 由當初firm左會建hk disneyland, 我一直都唔覺得有幾光榮
而家hk又話要擴建, 上海好大機會建得成, 我真係唔想政府再倒錢落去。諗起一句說話, 雞肋--食之無味, 棄之可惜。
當然, 我o既意見, 唔代表全港市民意見

首頁

尾頁

跳至