想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我今年34....剛剛BINGO,今日去政府E院登記.......護士話我係高齡產婦!!!!比個快期我.....但我覺得好HURT囉!!

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

原帖由 chung222 於 09-6-1 16:52 發表
我今年34....剛剛BINGO,今日去政府E院登記.......護士話我係高齡產婦!!!!比個快期我.....但我覺得好HURT囉!!

唔緊要啦,比個快期都好啊,快d可以睇到

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔驶hurt,比起我们还没bingo的已经好好啦!
你到是只要keep住check就没问题啦!
大把明星40几先生第一个, 有排都没轮到你呀!加油!
原帖由 chung222 於 09-6-1 16:52 發表

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

有咩咁HURT? 現在大把高齡產婦啦,做高齡產婦去政府仲可以驗多D嘢添!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁咪好囉, 唔駛等咁耐, 仲有 會特別 take care 你架

係現今, 34唔算高齡, 36以上才算~

大宅

吾明你觉得hurt D what??? 我头一个B在37才生啦!!Government hosipital even provided more quicker service, so good.......... Now I'm 40 la, trying to make my 2nd child!!!

男爵府

我再過3個月都34啦! 仲未bingo 添!

我上兩次睇醫生, (一個不育科, 一個家庭科)
佢地都同我講仲有時間, 講到好似可以好"滋油"咁!(即係指生仔都仲未係老), 叫我吾洗驚住. 不過我心裡面有D 不敢苟同.....

我覺得你見個D 公家醫院護士都係順口up!
如果我過幾個月後可以bingo, 我都吾會當自己係高齡產婦喔!

客觀D 講, 只不過個年齡係吾太fit, 點都未係老! 況且而家約35至生BB真係好common,
起碼仲生得出ㄚ!!! :lol :lol :lol

男爵府

35歲以上先叫高齡產婦, 雖然係咁定, 但現在30到尾40先bingo的多得很呢, 不要介懷

大宅

Don't have "hurt" feeling la .......... having bingo is very lucky gar!! I am already 36.5 la and still trying ar!!

Add Oil la!!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一d都唔hurt, 最緊要bingo.

大宅

我有個朋友42歲先 生個bb,依家個bb仲好得意tim,所以冇話幾歲生唔好,最重要係可以bingo。係咪?

伯爵府

政府醫院係計預產期果日夠35歲就算係高齡架,
其實妳真係好好彩ar,
好多檢查free比妳架,
安心享用晒d免費服務啦.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔駛hurt, 冇得生咪仲hurt!!

別墅

我都知bingo己經好開心!!結婚後就成日話無錢...唔生住...其實如果真想生bb...真係有仔趁嫩生

男爵府

我有個朋友47歲生第2胎, 開心到佢

唔理得咁多了
原帖由 zoeshan2007 於 1-6-2009 19:49 發表
我有個朋友42歲先 生個bb,依家個bb仲好得意tim,所以冇話幾歲生唔好,最重要係可以bingo。係咪?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 chung222 於 09-6-1 21:51 發表
我都知bingo己經好開心!!結婚後就成日話無錢...唔生住...其實如果真想生bb...真係有仔趁嫩生

你而家應該係開開心心咁 , 早d / 多d 休息, 遲d 同老公一齊去買bb野~

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

我都係咁話, 高齡重正, 好多檢查唔洗錢o架.

我再過幾個月就35啦, 得果吉咋!

原帖由 sasatt 於 09-6-1 21:09 發表
政府醫院係計預產期果日夠35歲就算係高齡架,
其實妳真係好好彩ar,
好多檢查free比妳架,
安心享用晒d免費服務啦.
期待新的生命來臨!

別墅

我好同意各位姊妹所講,有得bingo已經好好,盡量利用政府資源啦,多D休息呀

伯爵府

原帖由 cheung_cnine 於 09-6-1 22:05 發表
我都係咁話, 高齡重正, 好多檢查唔洗錢o架.

我再過幾個月就35啦, 得果吉咋!

唔洗e口e鼻,下個到妳啦

首頁

尾頁

跳至