懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都打算開刀.....聽人講通常係38w到開刀......不過我驚bb早產......

大宅

我係睇法國醫院個註診醫生..叫梁詩慧...

大宅

今日去左照亞b..佢話亞b係中小碼b..叫我食多d野~~同埋應該係男仔....同上次oscar照時一樣.....不過依家有d衝動想轉醫生..因為我覺得佢部u/s好雞好唔掂=.=...照到蒙到我都唔知佢照緊咩咁...我上次去PWH照OSCAR個部真係清好多..連張相都好清.....今次亞B大左咁多..張相都係勁朦....不過依家要轉醫生真係有點難......因為已經成16W..要BK自己想睇既又BK唔到........

大宅

原帖由 monmuifamily 於 09-6-3 13:06 發表

你係唔係dr leung fr st teresa hospital ah??? 你比咗deposit未呀.....

係呀...不過佢部野真係好唔掂...同埋唔知點解覺得佢好COO..十問9唔應..我未交DEPOSIT呀...其實一早唔係諗住搵佢生..不過又個個醫生都BK唔到...個時我驚BK唔到床位..就搵佢BK左先囉.......依家好似想轉個第2個醫生..但係你都知要BK個心水既起碼都個幾月..到時我都廿幾週......我老公話去佢度照..淨係得個醫生睇到個BB..我地淨係見個影..無興奮感覺........依家都唔知點好,....

首頁

尾頁

跳至