嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個BB而家差唔多個半月大d, 佢每日個三角位近袋袋個度都會漲,睇左醫生話係小腸氣,等緊去政府度睇專科新症,但要下星期四先有得睇。想問有無媽媽既小朋友有小腸氣,你地未做手術之前阿B小腸氣會唔會似我個仔咁,每日都漲下縮下,漲得緊要時兩邊袋袋會大細邊。好擔心,仲要等到下星期先有得覆診~

男爵府

clmccc 發表於 20-8-8 13:22
我個BB而家差唔多個半月大d, 佢每日個三角位近袋袋個度都會漲,睇左醫生話係小腸氣,等緊去政府度睇專科新 ...

我仔20日大就去私家做小腸氣手術,谷起好似雞蛋咁大,做完手術平安,而家4歲幾了

大宅

cyffanny 發表於 20-8-20 15:53
我仔20日大就去私家做小腸氣手術,谷起好似雞蛋咁大,做完手術平安,而家4歲幾了
...

hi,想問下點confirm係唔係有小腸氣,醫生用手摸定係照超聲波吖?我女女都有,但係醫生用手摸,想問下搵邊個醫生做

大宅

回覆 cyffanny 的帖子

我女三個月大的時候都在QE已做了小腸氣手術,但是現在有復發的跡象,能介紹你的醫生給我嗎謝謝

大宅

?回覆 Rainie12 的帖子

政府有得做,當時囡囡三個月大排隊了一個月就有得做了

男爵府

Honeys 發表於 20-8-31 00:43
回覆 cyffanny 的帖子

我女三個月大的時候都在QE已做了小腸氣手術,但是現在有復發的跡象,能介紹你的醫生 ...

顧國偉醫生

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至