網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sze833 發表於 20-11-22 08:52
請問係咪冇大陸支付比唔到錢就兌換唔到?如果係就無謂種囉!衣棵樹我種咗4人個月㗎

...
應該付唔到款, 水果你唔會攞到, 但可以取紅包10元, 方法是改番默認地址為香港, 就可以見到有10元紅包選擇, 收取後, 再改番默認地址為大陸, 再去農場用陽光減幾元買其他水果,連同呢10元紅包一齊用。我係見網上有人咁用, 自己未試過。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

andyman 發表於 20-11-22 10:09
應該付唔到款, 水果你唔會攞到, 但可以取紅包10元, 方法是改番默認地址為香港, 就可以見到有10元紅包選擇, ...

謝謝你們回覆!我都係換咗紅包,然後買其他嘢。不過花咁耐時間換10元红包就唔係咁值得。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sze833 發表於 20-11-24 07:57

謝謝你們回覆!我都係換咗紅包,然後買其他嘢。不過花咁耐 ...

其實換的水果也差不多價錢, 相差不大, 紅包更好啦, 可換任何貨品.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

andyman 發表於 20-11-24 07:59
其實換的水果也差不多價錢, 相差不大, 紅包更好啦, 可換任何貨品.

下次換紅包算,d水果很難吃,費運都蝕埋。

首頁

尾頁

跳至