跳至

首頁
12345...90

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原帖由 chanfan 於 10-9-8 15:08 發表

喂~~ 有無人呀???????????????

大概佢地都去晒fb到傾啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 chanfan 於 10-9-8 15:08 發表

侯爵府

琥珀宮

你都可以....不過要犧牲好多
原帖由 Mrswong1998 於 10-7-28 10:54 發表
HI

Kat

真係唔好意思要你周圍搵我.

Joanne

你可以做全職媽媽夠好啦!

男爵府

HI

Kat

真係唔好意思要你周圍搵我.

Joanne

你可以做全職媽媽夠好啦!

原帖由 joannelai930 於 10-7-19 18:14 發表
去旅行 ~~ 我都好想呀 , 佢年年去真係好
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

琥珀宮

去旅行 ~~ 我都好想呀 , 佢年年去真係好
原帖由 mankat06 於 10-7-19 14:51 發表

唔該哂大長老,佢已經聯左我啦,原來去左旅行,聽到都正呀~巒爸唔知幾時有錢請我去呢

伯爵府

原帖由 joannelai930 於 10-7-16 16:49 發表
駛唔駛幫你去fb 問佢呢, 佢未必上黎呢度喎

唔該哂大長老,佢已經聯左我啦,原來去左旅行,聽到都正呀~巒爸唔知幾時有錢請我去呢

琥珀宮

駛唔駛幫你去fb 問佢呢, 佢未必上黎呢度喎
原帖由 mankat06 於 10-7-16 14:54 發表

孖b媽,搵得你好苦,有人想約你對仔8月8日,得唔得閒呀

伯爵府

原帖由 Mrswong1998 於 10-5-31 14:41 發表
大家好嗎?

孖b媽,搵得你好苦,有人想約你對仔8月8日,得唔得閒呀

伯爵府

好耐唔見啦 終於識上返來啦^^,不過一上來就聽到d咁唔好既news呀~唔緊要啦院長,你咁本事唔怕無野做,做到你唔想都得啦,慢慢來:)
1) 巒仔個時兩歲要返去check,但跟手就轉左去比醫院啦,所以健康院都係4歲先返,但亞妹因為咩問題都無,打完支一歲就等到4歲先返去呀~

琥珀宮

噢... 咁你加油呀, 努力搵工, 暫時做住full time mami 先
原帖由 chanfan 於 10-7-6 23:44 發表
各位朋友,

我有一件壞消息宣佈, 我尋日朝遞左辭職信抄老細魷魚喇, 而且老細又接受左我o既請辭, 我5/8加入失業大軍喇
我係呢間公司做左12年, 終於要同佢畫上句號喇, 真係好不捨呢 :cryi ...

侯爵府

有無試過三伏天?
上年癲佬/我亞爸+亞媽+我細妹有貼, 好似有dd效, 鼻敏感及氣管好似好左dd, 三伏天好似要連續最少做3年, 我今年都有book黎做, 首服藥係19/7敷
原帖由 sammifanlp 於 10-4-24 06:26 發表
我都睇左成4個月中e啦, hehe

侯爵府

各位朋友,

我有一件壞消息宣佈, 我尋日朝遞左辭職信抄老細魷魚喇, 而且老細又接受左我o既請辭, 我5/8加入失業大軍喇
我係呢間公司做左12年, 終於要同佢畫上句號喇, 真係好不捨呢
無辦法喇, 公司要改革, 管理層換晒人, 一朝天子一朝臣, 有d人o既真面目又出晒黎, 競爭大咗, 工作壓力更加大, 晚晚瞓得唔好, 脾氣又差咗好多, 等極公司又唔抄我, 考慮咗好耐, 我真係頂唔順要自動投降走人喇

琥珀宮

原帖由 Mrswong1998 於 10-5-31 14:41 發表
大家好嗎?

男爵府

大家好嗎?
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

藤枝香薰45元支,兩支80元。

有意請pm我

琥珀宮

臨訓先食, 又係煩 o既
原帖由 sammifanlp 於 10-5-14 14:57 發表
sammi: 有無人要食奶 ?
kelly & heidi : 我唔要
(到一齊上床覺覺豬)
heidi : 我好肚餓呀 ~ 我要奶奶 ~ 我好肚餓呀 ~ 我要奶奶 ~
kelly: 我都想要
sammi: 咁即係要我開啦
kelly & heidi : hehe, 我要5安
...

水晶宮

sammi: 有無人要食奶 ?
kelly & heidi : 我唔要
(到一齊上床覺覺豬)
heidi : 我好肚餓呀 ~ 我要奶奶 ~ 我好肚餓呀 ~ 我要奶奶 ~
kelly: 我都想要
sammi: 咁即係要我開啦
kelly & heidi : hehe, 我要5安

琥珀宮

哼..尋晚食完飯
甜爸: 我去恰一陣
甜b: 好, 你去啦
甜媽: 我又去恰一陣
甜b: 唔得
甜媽: 點解 ?
甜b: 你要陪我嘛
原帖由 chanfan 於 10-5-13 23:44 發表
等~~~~~ 寂寞到夜深......
究竟D衫幾時先洗完架, 我好眼瞓呀
癲佬家下扯緊鼻鼾喇, 我仲未瞓得吖

首頁
12345...90

尾頁

跳至