網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

想生BB熱投

請問有無人試過係淘寶買Panasonic麵包機?除左電制外係咪同香港買既一樣?thx

翡翠宮

回覆樓主:

可能型號同香港有啲出入,主要自己睇返邊款功能適合自己。都係國内pana正貨,品質唔敢做得差過香港,事關pana内地市場佔有率已經唔高。

電器建議去京東自營店買啦,直送香港,7日有壞免費退大陸及全退款,淘寶+集運無保障。
https://u.jd.com/JDAxI0

呢期有優惠券及運費券派,今明2日起碼攞到¥22運費券,加上本身滿¥99包3kg,明天做特價落單,補番一二十人仔運費就到手。
https://3.cn/14qk-4u5?utm_user=plusmember&gx=RnFllmJfb2GLzNTAFRSv4gL72g&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

大宅

想生BB熱投

lyh80115 發表於 20-9-3 12:12
可能型號同香港有啲出入,主要自己睇返邊款功能適合自己。都係國内pana正貨,品質唔敢做得差過香港,事關pa ...

好詳細,唔該晒你

男爵府

回覆樓主:

一定要p記嗎?淘寶好多人會淘柏翠,因為性價比高,俾條link你望下

fu制/M6qqcWDPPQX/达开(emoji)τao寶(emoji)或点几链街https://m.tb.cn/js2 至瀏lan嘂..柏翠全自动智能家用和面多功能烘焙烤吐司烘焙小型面包机PE6600

大宅

想生BB熱投

FionaWong0118 發表於 20-9-3 21:11
一定要p記嗎?淘寶好多人會淘柏翠,因為性價比高,俾條link你望下

fu制/M6qqcWDPPQX/达开(emoji) ...

我見好多人話p記性價比高,同埋佢外型比起其他牌子無咁大舊,不過香港買最平個隻104都要千四,但其實佢都出左好幾年都無咩跌價,我係淘寶見哩個價錢可以買到比104高階d, 所以先考慮係淘寶買p記

男爵府

jcjc22 發表於 20-9-4 20:26
我見好多人話p記性價比高,同埋佢外型比起其他牌子無咁大舊,不過香港買最平個隻104都要千四,但其實佢都 ...

p記就一定唔差,唯一缺點就係貴。 麵包機唔壞都唔會再買部新,所以真係要諗清楚先好買呀。我之前見好多朋友都買柏翠,佢地個個都話好用,$299部咋!真係俾佢地講到心動,但我又覺得自己冇咩時間整麵包,驚買黎都係得個擺字,所以都未入手。

大宅

想生BB熱投

FionaWong0118 發表於 20-9-4 20:48
p記就一定唔差,唯一缺點就係貴。 麵包機唔壞都唔會再買部新,所以真係要諗清楚先好買呀。我之 ...

我都有睇柏翠,價錢真係無得輸,玩壞左都唔心痛,我都係想買部黎整面包比姐姐同小朋友做早餐,姐姐一星期可以食我2條生命麵包,小數怕長計

男爵府

jcjc22 發表於 20-9-4 21:12
我都有睇柏翠,價錢真係無得輸,玩壞左都唔心痛,我都係想買部黎整面包比姐姐同小朋友做早餐,姐姐一星期 ...

一星期食2條咁誇
不過整麵包料都唔平,但自己可控制就健康好多。如果有時間有錢,買麵包機係好嘅

首頁

尾頁

跳至