影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

whywhite22 發表於 24-4-11 11:11
趙麗穎結婚前狀態+演技都好過依家, 依家既佢好似一個女強人,好"硬淨",缺少咗溫柔,一場婚姻改變佢好多.
...

趙麗穎身型keep 得好好,樣子都算唔錯,但可能經歷多左,或者係成熟左,演唔出少女心動個種反應,眼神戲真係交唔到,愛情戲係古偶劇係好重要,所以佢真係唔再適合演偶像劇啦,要演d 劇情比較強,同埋貼近年紀d 會好d

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

littlesister 發表於 24-4-7 17:16
與鳳行睇趙麗穎,佢 keep 得幾好,身手都好好,準備好足,但佢演感情戲眼神好似有些木,而且中段注水幾嚴 ...

我不是好鍾意趙麗穎,覺得佢做戲麻麻

而你們成日講果套楚僑傳,我看到一半就棄劇,我都不記得點解我會棄,可能同原著差太遠?

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

忍唔住要推一推

一直都鍾意胡歌, 最近睇完佢嘅《繁花》,忍唔住再返煲佢以前啲戲《 偽裝者》, 一直覺得佢成熟穩重,書卷未,估唔到佢演一個大學生都好活潑
真係好正
幸福可以好簡單

男爵府

CrabPincers 發表於 24-4-13 08:34

而你們成日講果套楚僑傳,我看到一半就棄劇,我都不記得點解我會棄 ...

終於見到有人同我一樣覺得趙麗穎做戲麻麻地

男爵府

刪除

水晶宮

littlesister 發表於 24-4-7 17:16
與鳳行睇趙麗穎,佢 keep 得幾好,身手都好好,準備好足,但佢演感情戲眼神好似有些木,而且中段注水幾嚴 ...
與鳯行我3日睇曬, 噚日開咗花間令, 我睇劇習慣咗1.25-1.5倍速,好少劇可以由頭到尾用正常速度睇完.

琥珀宮

畀面勳章

CrabPincers 發表於 24-4-13 08:34

而你們成日講果套楚僑傳,我看到一半就棄劇,我都不記得點解我會棄 ...

佢幾多演杉彬來了,花千骨(初時)真係演得好好,佢演既傻白甜,我覺得之後都無人能及,楚僑傳我一般,不過佢唔會留係comfort zone, 會演完全唔同角色係抵讚. 但之後既風吹半夏幾好,農村個套無睇,感覺係好多演員可能心態同經歷唔同左,要演番年輕角色,唔係外形唔得,係眼神狀態都唔得

琥珀宮

畀面勳章

whywhite22 發表於 24-4-15 12:36
與鳯行我3日睇曬, 噚日開咗花間令, 我睇劇習慣咗1.25-1.5倍速,好少劇可以由頭到尾用正常速度睇完.: ...

我都會加速睇,但睇到忘記左有加速既就唔多,印象中只有呢套同漫長得季節係咁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊