自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章

打去card 中心佢叫我問返商戶,都唔知追唔追到

伯爵府

虎到金來勳章

大家有冇試過,可以追討嗎?
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

禁止訪問

回覆樓主:

禁止發言

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

hhmum 發表於 20-9-15 22:34
大家有冇試過,可以追討嗎?

未試過,但你有證據收左兩次錢,應該追得返,點都好,都要一試。

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

一定可以,商戶佢唔信你,你可以叫佢打去咭中心查詢係咪收咗客人兩次錢

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔退錢,都要俾番食物你!

伯爵府

虎到金來勳章

我打左電話去海港問佢話幫我check 單,遲啲再覆我.
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

應該追得返

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我試過吉野家網上買扣左錢(因為收到訊息)點知打過去舖頭話收唔到我張單。跟住我去舖頭問返叫佢哋mark低。我唯有即場再買過。不過就問返舖頭拎定電話辦公時間打去問。當然我都打返銀行問返係咪真係過左數,同銀行講返情況佢會比個唔記得咩編號話比返商戶佢就明喎。有退

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

N年前試過過左2次數(第二d舖),打返去同佢地講,確認左係過左二次數後,佢地同銀行退返一次數。

男爵府

依家好多店舖為了保障消費者與員工,都安裝了CCTV,你同佢哋講,check咗有錯應該會退返比你。

首頁

尾頁

跳至