興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如圖,
請問 PC可否 用 LAN CABLE 接駁到 房的 mesh router?

男爵府

lgchk 發表於 20-10-11 00:31
如圖,
請問 PC可否 用 LAN CABLE 接駁到 房的 mesh router?

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可以.

男爵府

clpapa 發表於 20-10-11 13:19
可以.

我試過唔得,請問有什麼setting要做。

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能要問返廠, 一般如果接到wifi LAN cable 一插就可以用.

男爵府

lgchk 發表於 20-10-11 21:56
At ur PC, open Command Prompt and type "ipconfig /renew". Done

"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

伯爵府

畀面勳章

lgchk 發表於 20-10-11 21:56

會唔會其實你喺間房度根本收唔到客廳router嘅信號
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

首頁

尾頁

跳至