興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

早幾年有商家去小朋友學校賣, 較市價平好多, 宜家重有冇?
有乜途徑買最平?

伯爵府

畀面勳章

bbchai 發表於 20-10-25 12:49
有乜途徑買最平?
...

我買過, 佢其實係一間軟件公司同微軟簽咗約可以售賣呢類型嘅特殊版權vendor, 我記得我幫小朋友買office 2019 professional Plus, 六百幾蚊, 我覺得可以直接聯絡下嗰一間嘅軟件公司, 同埋今年疫情關係, "我覺得"應該都唔會有駐學校嘅售賣方案, 直接打電話去嗰間軟件公司問下.
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

珍珠宮

bbchai 發表於 20-10-25 12:49
有乜途徑買最平?
...
有一間叫Well4Shop有學生版賣, 大約六百幾, 不過如果要最平就應該去ebay買, 幾十蚊港紙

男爵府

whyyou 發表於 20-10-27 09:50
有一間叫Well4Shop有學生版賣, 大約六百幾, 不過如果要最平就應該去ebay買, 幾十蚊港紙
...

淘都有. 有乜風險?

珍珠宮

可以試下呢間
https://well4shop.com/product/mi ... %e6%96%87%e7%89%88/

學生用好似係 $680

珍珠宮

或者打去學校問電腦科老師。學校應該會有訂購表格

首頁

尾頁

跳至