夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

以為C6 同小三斷尾,點解近排又搵返,究竟點先會分開,有冇 JM 討論下

子爵府

熱血勳章

Foreverboom30 發表於 20-10-28 19:10
以為C6 同小三斷尾,點解近排又搵返,究竟點先會分開,有冇 JM 討論下

直接俾個仔佢湊。。湊左幾日佢就同小三吵大鑊。。之後就覺得小三唔適合佢。。
當然我情況係因為我本身身體吳好。。同佢係好緊個仔。。
我話左如果再發生同樣事情。。我都係會要個仔跟佢。。所以如果佢想搵小三。。先要安排好個仔。。
事情已經發生過左兩年幾。。現時為止都無再見到佢有古怪。。
但人人情況唔同。。我呢個方法得可能只適用於我自己。。我唔會建議其他參考。。
之不過同一個道理就係只要你搵到佢個死穴。。而我隻佬嘅死穴就係個仔。。

洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

回覆樓主:

有冇小朋友?有小朋友佢更加會認定你走唔到,與其要佢同小三斬欖不如你有勇氣小小離開佢啦!

複式洋房

回覆 bsg 的帖子

有個仔仔老公上年年尾俾我發現佢有小三已經三年,呢幾個月我以為佢哋玩完啦,原來最近又搵返。

子爵府

Foreverboom30 發表於 20-10-28 21:34
回覆 bsg 的帖子

有個仔仔老公上年年尾俾我發現佢有小三已經三年,呢幾個月我以為佢哋玩完啦,原來最近又 ...

睇返你之前啲post...其實你哋仲有夫妻生活嗎?

大宅

Foreverboom30 發表於 20-10-28 19:10

咁你哋有返正常過夫妻生活未?
如果你過唔到自己個關,冇正常性生活,
男人又好難唔去搵返小三幫手

複式洋房

回覆 愛狗mama 的帖子

冇,唔想俾佢掂,仲好嬲。其實一向都少。

大宅

BK Milk勳章

Foreverboom30 發表於 20-10-28 21:34
回覆 bsg 的帖子

有個仔仔老公上年年尾俾我發現佢有小三已經三年,呢幾個月我以為佢哋玩完啦,原來最近又 ...

已經一齊咗三年,都唔係話斷就斷啦呀

珍珠宮

減齡達人勳章

Foreverboom30 發表於 20-10-28 22:27

得罪講句,你又唔俾佢掂,唔通你叫佢之後嗰幾十年都食自己?佢話得,你都唔信啦!
同個小三已經有三年感情,又點會咁容易分開。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Foreverboom30 發表於 20-10-28 22:27

唔係幫住你老公
咁你唔俾佢掂,佢又有小三
咁你想點
會唔會考慮離婚
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

不如分開,放生自己⋯⋯

伯爵府

KATELYY 發表於 20-10-28 20:35
直接俾個仔佢湊。。湊左幾日佢就同小三吵大鑊。。之後就覺得小三唔適合佢。。
當然我情況係因為我本身身體 ...

如果遇到一個肯湊小朋友嘅小三就真係輸晒!

男爵府

即係話佢喜歡湊仔多過湊小三?
定係知湊仔辛苦,唔敢冇左你(因為仲愛你)?

珍珠宮

我猜估,你老公個死穴亦係我先生嘅死穴。多數女人小三都會敗在男人的子女之下,但若我先生遇上一個不會敗在子女之下的小三,即是若小三不會因為他要照顧子女而來爭佢資源,這招亦不生樓主想要的效果。

我和我先生沒有共同子女,我沒有條件用這招。
我先生的前妻就可以用這招在我先生上。但我先生說這招數是有個限期的,一旦子女成人獨立後,就失效。

我唯有用以下這招:
回樓主:
我的招數是在他倆當前給小三資料說服小三同我爭他,她要從他那處得到她想要的機會十分微薄,對她來說將會是個蝕本的投資。她見他沒有就我的戰局分析而做任何不同見解後,便知我說的是準確,她下到決心自動退出這情場。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

男爵府

回覆 bsg 的帖子

你自己經濟能力點呀?可以既真係走人啦,依d垃圾早掉早著,佢就係覺得你有個仔唔會走先咁放肆,仲有千祈唔好諗生多個去箍個男人,咁只會害左第二胎個b呀,走唔到落去就離開行第二條路啦,女人無男人唔會死架!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

addicted 發表於 20-10-29 00:29
...

好問題
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

熱血勳章

kl1 發表於 20-10-28 23:32
如果遇到一個肯湊小朋友嘅小三就真係輸晒!

都係。。

子爵府

熱血勳章

addicted 發表於 20-10-29 00:29
...

佢之前有小三因為有我湊住個仔佢放心。。愛唔愛我就肯定佢愛自己多啲。。

子爵府

熱血勳章

858D 發表於 20-10-29 01:25
我猜估,你老公個死穴亦係我先生嘅死穴。多數女人小三都會敗在男人的子女之下,但若我先生遇上一個不會敗在 ...

當時有用。。當然唔係以後都有用啦

首頁
12345...10

尾頁

跳至