潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我通常用GP 30, P22。有個L30, 打算換個L26, 下一個target 袋係Kelly Danse或Halzan 31, 我應該買個Classic家Medium? 其實作為銀包,我鍾意Medium多啲,但Classic加條鍊可以當袋用!真係諗唔掂!

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mushroomcat821 發表於 20-11-22 13:26
我通常用GP 30, P22。有個L30, 打算換個L26, 下一個target 袋係Kelly Danse或Halzan 31, 我應該買個Classic ...

點解唔考慮kelly to go?以前冇出woc就加鍊。加鍊好傷袋下。
work hard PLAY hard

水晶宮

我有Kelly Wallet 大 size, 平時響香港好少用,通常去旅行先用,因為夠大個。

男爵府

jenniferK 發表於 20-11-22 21:41
點解唔考慮kelly to go?以前冇出woc就加鍊。加鍊好傷袋下。

我其實係要買銀包,順便諗下加條鍊就可以用埋咁囉!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我有Classic....真係好大個,而家興電子支付,所以都無用。可能會試下加鍊or twilly 黎用。

珍珠宮

Kelly classic 太大,放落手袋,佔好大空間,所以我最後都係加鏈當袋咁用
Hermes 長銀包,我覺得bearn更好用

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Classic

男爵府

kavenzou 發表於 20-11-27 10:53
Kelly classic 太大,放落手袋,佔好大空間,所以我最後都係加鏈當袋咁用
Hermes 長銀包,我覺得bearn更好 ...

我其實用開short wallet, Bearn既short wallet好啱我心水,係唔夠卡位

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mushroomcat821 發表於 20-11-27 15:56
我其實用開short wallet, Bearn既short wallet好啱我心水,係唔夠卡位

其實男裝長銀包都可以諗,外觀唔花巧。實而不華,價位可以平一半有多。

男爵府

jenniferK 發表於 20-11-27 18:09
其實男裝長銀包都可以諗,外觀唔花巧。實而不華,價位可以平一半有多。
...

多謝你提醒,真係冇諗過

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mushroomcat821 發表於 20-11-27 18:38
多謝你提醒,真係冇諗過

其實真係冇咩人知。
我都係咁岩巡舖等sa無聊去左男裝果邊睇先知原來價位咁吸引。冇拉鍊的長銀包只係一萬度,平過女裝好多。

首頁

尾頁

跳至