自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

原來Icard唔支援we chat pay alipay pay, 我好耐前打去話支援架。
如果2021唔再支援,我都唔會再用囉!雖說我有15年年資,但冇左十倍,唔洗用佢,轉am又要錢

大宅

小談心 發表於 21-1-6 22:08
原來Icard唔支援we chat pay alipay pay, 我好耐前打去話支援架。
如果2021唔再支援,我都唔會再用囉!雖說 ...

唔係唔支援,係冇左10x 積分

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 醒目開學勳章

回覆 waterlilymonet 的帖子

冇呀,我見佢哋成日都有優惠好抵,apple pay Google pay就冇呢啲優惠

大宅

c12l23f72 發表於 21-1-2 15:38
本人消費較多用wechat、alipay,一向用開中銀i-card,貪佢有十倍積分,計埋等於4%現金回贈。但係2021年就冇 ...

虛擬iCard也是無了wechat, Alipay的4%或10倍積分,上限等於$100的優惠.印象只有boc pay, Apple Pay, Samsung pay, google pay先有.有錯請更正.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 醒目開學勳章

對的

首頁

尾頁

跳至