自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

有替身唔出奇,佢要訓練龍家班接班人,就要俾機會新人,替身須要度好位,試好哂先叫佢拍,有啲介紹電影製作有講過。
想認識多啲屯門友

瑪瑙宮

loveclementine 發表於 21-1-4 12:03
佢打咗咁多年,應該全身無幾多支骨完全無傷過⋯老咗又復發正常嘅
...

七小福童年已拜于占元為師, 日日除左練工都大把野做啦, 以前冇電飯煲, 洗衣機啊. 佢地做武師果行都周身伤患, 佢做蛇形刁手开始紅, 风光日子用半輩子辛酸建立.

女人痴男人都有目的, 圈內外如是. 何生都4老婆(見光的), 克林頓都有醜聞, 黄秋生够有私生子, 許志安見光係黄心穎, 唔見光呢都唔幾多件. 男人根本不會抗拒多女.

用一張相都可以大造文章, 低劣.

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

回覆樓主:

藝人私生活同佢個人的工作成就係兩件事,正如政治立場,有d人鍾意拉埋一齊計,我就睇情況啦!我自己就幾鍾意睇成龍,尤其最鍾意睇佢接受外國電視訪問,絕無冷場,佢好努力講英文好鬼好笑,外國人就係鍾意話佢真。佢仲話人地荷里活用緊特技拍攝但佢仲咁認真拍動作境頭。記得一兩次係Twitter傳出佢死訊,之後知道係流的,d鬼即刻出動圖㩒住心口抖大氣放下心頭大石嗰款,佢絕對係國際巨星,而且仍然受外國人愛戴!

侯爵府

Nancy20090615 發表於 21-1-5 06:13
七小福童年已拜于占元為師, 日日除左練工都大把野做啦, 以前冇電飯煲, 洗衣機啊. 佢地做武師果行都周身伤 ...何生都4老婆(見光的), 克林頓都有醜聞, 黄秋生够有私生子, 許志安見光係黄心穎, 唔見光呢都唔幾多件. 男人根本不會抗拒多女.

睇完晒上面的 post的留言感想是BK成日有 post話 c6出軌要離婚的最好多看這 post, 是否應著重成龍或個男人對家庭貢獻較重要,不應下下離婚呢?而且好似你咁講呢d出軌看來非常普遍,而且學你同上高d人講,
埋男人身的女人都係其身不正,點解要怪晒成龍或bk個 C6?

茶類愛好者    發表於 21-1-5 12:53

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

佢副身家,真正係用佢既肉體換返黎
佢拍戲唔用替身,下下都自己親身上陣,應該無乜邊個地方無傷過
龍鳳媽

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Ftmagic 發表於 21-1-4 10:39
回覆 am136 的帖子

精盡人亡

x 2

朋友以前在佢公司做、話佢咸到出汁~

茶類愛好者    發表於 21-1-5 12:53
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

MM2H 發表於 21-1-4 11:14
雖然好多人批評佢私生活混亂,但撤開私事,工作態度上佢確實為香港付出唔少,曾經講過點解拍新警察故事都仲 ...

係呀,貢獻好大

侯爵府

cathy-tse 發表於 21-1-4 11:53
唔使成蟲嘅戲

咁唔怪得你會相信別人既報導!

伯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

不計成龍的私生活,他在香港電影史佔一個好重要的席位。
亦為香港動作電影衝出亞洲,世界知名。
過去無數個農歷年為香港人送上好多視覺享受和歡樂。

子爵府

virgokaren 發表於 21-1-6 01:39
不計成龍的私生活,他在香港電影史佔一個好重要的席位。
亦為香港動作電影衝出亞洲,世界知名。
過去無數個 ...

早前先翻煲新警察故事,原來成龍當時已五十歲,好多驚險場面親身上陣,佩服不已,外國全部靠特技。幾年前仲攞埋奥斯卡終身成就獎, 以佢為榮!

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好老呀佢

首頁

尾頁

跳至