自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Taitaimui 發表於 21-1-12 11:22
唔轉都無所謂
不過唔會再傾到計咋嘛
即係個個轉晒facebook,你仲用緊msn/icq咁

true. 如果大勢所趨係轉既,自己留守whatsapp唔係唔得,搵唔到人姐
我就覺得用咩app都冇所謂,邊邊多人用就用邊個。

大宅

eeyorepigpig 發表於 21-1-12 13:09
竟然。。。。我好多黃fd話轉喎,藍既就唔會轉,留守ws

呢單嘢應該唔關藍黃事嘛?係睇用家重唔重視私隱既問題。我有時都會同老公係whatspp share密碼/重要no.,雖然都知咁做係唔好既,但有時貪方便就照send左,而家要connect to fb我都唔係幾想

大宅

tpyjasmine 發表於 21-1-12 15:43
我都擔心咁這個問題
我都唔想無啦啦又開一個
之前MEWE已經係咁, 我都冇開!

我有開mewe, 少d廣告囉,都幾好玩既。不過我都有繼續玩fb, mewe好似唔算多人開?

大宅

鴨鴨比 發表於 21-1-12 19:38
你驚吾驚20/1 會big sale?
你吾知頭唔知路
萬一傻侵搞吾拜登

下,你講緊咩 講緊mewe, 做乜無喇喇轉左講侵侵同拜登 Take it easy喇,當多個social media平台玩姐,潮流興個樣嘢都要去了解下係乜,如果唔係好易outdated.

大宅

鴨鴨比 發表於 21-1-12 23:17
Out day 就吾太驚
驚網絡安全
Mewe 已經有人瀨咗嘢

哇你好學唔學學埋d傻黃人咁有被害妄想症,仲要睇兒登 講到其他app冇瀨過嘢咁,你del左google未,del左fb未,del左wtsapp未 咁驚網絡安全記得用番nokia 3310,隨時要cut埋屋企wifi 唔係就其心可誅架喇

大宅

ml6331 發表於 21-1-13 13:21
假設我堅持唔開,但你又要揾我喎,如果唔打電話,你咪又係要用返whatapps 揾我,如果因為我無signal 你唔再 ...

咁如果調番轉,你朋友屋企人轉哂signal, 你要搵佢地,如果唔打電話,你會唔會咁咪算囉情願唔contact?

首頁

尾頁

跳至