自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

口水包包 發表於 21-1-16 23:56
點解咁易聽到親戚做既 係咪d 男人親戚撞過

梗唔係啦,我唔敢講太白呀
每次嘅聽聞都係人哋無啦啦講我知,始終啲人一知道人哋做過呢一行,就一定見一鑊講一鑊

男爵府

大姑娘 發表於 21-1-17 00:29
係,高質先入得大富豪,中國城做小姐。睇得又talk 得英文。

當時好多客去嗰度傾生意,呢兩間喺世界上都有 ...

這個人 人生經曆不同, 自己對份工都要付出, 我真係唔明樓主出post 講到人地好似好 × 咁

珍珠宮

大姑娘 發表於 21-1-17 00:29
係,高質先入得大富豪,中國城做小姐。睇得又talk 得英文。

當時好多客去嗰度傾生意,呢兩間喺世界上都有 ...
夜校啊sir 好衰, 話中國城上唔到巿原因, 中國城資產係d啊姐

啊姐老得快....講講下自己淫笑收聲!

珍珠宮

Protea 發表於 21-1-16 23:32
我老公有個表嫂結婚前係做舞女的,佢奶奶唔鍾意佢但個仔鍾意都冇辦法,入左門之後一直睇個新袍唔順眼,不過 ...

男人好多唔mind啊姐有妓巧幫到最重要

我基層見好多, 食得住男人及其家人, 最後自己個細返噬

而家d細好醒!

男爵府

我只知有親戚後生做過夜總會媽咪,但有無做過女女,就吾知啦,之後有一仔一女,就keep住做媽咪養大仔女,之後佢女又係後生泵生肚結婚生仔,之後離婚,而家再婚叫做生活ok, 而個仔細時學壞左,入男童院,兩個仔女無乜點理個亞媽,以前可能係一個索既媽媽生,但而家變左一個鍾意賭錢肥c9,打工自己養自己

男爵府

回覆樓主:

以前有親戚,樣靚聲甜,遇人不熟,嫁左個衰佬,生埋女。之後個佬走埋,要還$,養女和生活,去China City做,都幾紅,又揾D有錢老闆拍拖,個個都無咩結果,不過都好惨,個女好自卑和反叛。

子爵府

回覆樓主:

我有個fd曾經做過,當年系幫條仔揾錢,但後來條仔坐監,佢先真正脱離轉正行,不過現在單身,已退休,我唔會再提及佢做過小姐,不過以前佢講過,做過小姐系佢人生既汚點

男爵府

yoyocandy 發表於 21-1-17 00:20
咩叫魚蛋妹?

好似係街邊企街嗰啲未成年少女? 我都唔係太清楚,因為係講緊80年代嘅事~ 都係聽親戚講~

侯爵府

yy_chow1210 發表於 21-1-16 23:23
咁都唔洗周圍曬自己做過掛?可能宜家真係笑貧不少娼

你真係講得無錯喎,事實係笑貧不笑娼

子爵府

口水包包 發表於 21-1-16 23:23
大富豪係指一個夜總會?定係全部都叫大富豪? 如果係前者,可能係好高質先可以做。咁佢想講後生好靚掛。 夜 ...

入得大富豪,中國城好似入咗ibank, 冇咁上下條件未必入到,接觸嘅又係叫大豪客。
以前有隻MV, 應該係大富豪取景,可以揸架車載客入塲內,好夠氣派。
再唔係,睇吓以前吳嘉麗有啲電影,甚麽小姐19xx, 有條件的小姐可以幾風光吓。

男爵府

思澄爸爸 發表於 21-1-17 02:47
入得大富豪,中國城好似入咗ibank, 冇咁上下條件未必入到,接觸嘅又係叫大豪客。
以前有隻MV, 應該係大富 ...

係啦,雖然都係提供性服務,但我諗做小姐,同所謂做雞係有分別。 大家啲客源唔同啦,做雞可能係一樓一,收費3幾百,唔會點揀客。 做小姐應該會揀客,收費亦貴好多。咁本身質素,兩者亦應該有差別。

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果你咁樣諗,, 已經無討論空間。

伯爵府

親子王國15週年勳章

yoyocandy 發表於 21-1-17 00:20
咩叫魚蛋妹?

魚蛋一串串咁「桔」

我「知道」有個女仔做過,仲以為自己好叻,廿年前,而家結咗婚,生咗個仔,個老公係正常人家

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

露比EE 發表於 21-1-17 00:08
我諗周小姐應該好清楚!

https://eastweek.my-magazine.me/main/7453

乜原來而家仲有夜總會

男爵府

回覆樓主:

有個同學,一畢業就出黎做小姐,佢覺得無所謂,但樣唔得,只可以係油麻地,旺角D細場做,佢講過好怕同客出街上房,遇到變態客,有個同場姐妹比客打到入廠,又有客比制服要小姐穿上做先有感覺喎,佢自已唔小心有咗,又唔知邊個客,但佢用個奇怪方法落仔,就係得閒就大力打自已個肚,結果真係小産咗,入急証室後,個醫生同佢講,叫佢以後唔好生仔,因為個B,係無頭,發育不良個隻,(當然醫生唔知內情),後期同一個客結婚,但又唔鐘意人,兩年後提出離婚,之後同咗個小巴佬一齊十年八年,小巴佬老婆忍到兩個女出身就同小巴佬離婚,同學就座正了,不過唔知點解,細細個小學時,我就唔多喜歡依個同學,對佢無乜好感,現在都係

珍珠宮

回覆樓主:

我18歲在大富x同杜xx做過 侍應,係有高質小姐但低質都不少, 可能果陣18歲卜卜脆,試過有幾次有老細同媽咪講叫我出街,但我果陣太細個又有男朋友,睇錢唔重要所以冇落叠,但係有小數同事忍唔住跟左老細跟住做埋小姐。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我知周澄做過

伯爵府

peru 發表於 21-1-16 23:39
我有位朋友真係做左X ...

佢男朋友係姑爺仔!

已刪除用户

伯爵府

減齡達人勳章

Lm