自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

現在回落就係等新年可以放寛???
咁新年後一定又爆,無限輪迴,咁學生永遠唔使開學啦!!

政府可唔可以硬淨啲

呻完....

子爵府

因為好多行業已停咗好耐!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

香蕉煎餅 發表於 21-1-30 17:04

有講放寬?
明天初步確診都4x單
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

作為一個新抱,喺新年期間我好想佢收緊多啲!

333s    發表於 21-1-30 20:50

伯爵府

點會放寬,唔係過完年好快上番三位數

子爵府

點解你講到好似已經左?

水晶宮

香蕉煎餅 發表於 21-1-30 17:04

冇講過放寬喎

伯爵府

回覆樓主:

寬完再爆沒完沒了,覺得唔會。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

多幾單亞媽頂唔住殺咗個仔可能就可以返學 早排一個殺咗智障兒,一個意圖殺仔唔成功自殺死埋

學唔可以返,但可以行花巿

男爵府

回覆樓主:

業界好似話下星期限聚令期滿,屆時如果個案俳徊低雙位數,希望政府放寬營業至晚上10點,及上限6人

珊瑚宮

邊個話放寬呀

水晶宮

政府好努力好想清零,可能都想大家開心過新年,但如果情況不理想,應該都不會放寬

水晶宮

我唔想放,身邊有人都問緊寧願分枱坐加食午餐都要約出黎,放寬左晚市就更加多人飯聚

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔好放寬,繼續收緊

男爵府

chuiyeebird 發表於 21-1-30 17:38
邊個話放寬呀

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/581331/%E6%96%B0%E5%86%A0%E8%82%BA%E7%82%8E-%E5%AD%94%E7%B9%81%E6%AF%85-%E8%8B%A5%E7%BA%8C%E5%9B%9E%E8%90%BD%E8%87%B330%E4%BB%A5%E4%B8%8B%E7%A2%BA%E8%A8%BA-%E8%BE%B2%E6%9B%86%E5%B9%B4%E6%88%96%E6%9C%89%E6%9C%9B%E6%94%BE%E5%AF%AC%E9%99%90%E5%88%B6?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

男爵府

cherrieloy 發表於 21-1-30 17:33
冇講過放寬喎

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/581331/%E6%96%B0%E5%86%A0%E8%82%BA%E7%82%8E-%E5%AD%94%E7%B9%81%E6%AF%85-%E8%8B%A5%E7%BA%8C%E5%9B%9E%E8%90%BD%E8%87%B330%E4%BB%A5%E4%B8%8B%E7%A2%BA%E8%A8%BA-%E8%BE%B2%E6%9B%86%E5%B9%B4%E6%88%96%E6%9C%89%E6%9C%9B%E6%94%BE%E5%AF%AC%E9%99%90%E5%88%B6?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

男爵府

loveshp238 發表於 21-1-30 17:31
點解你講到好似已經左?

絕對唔係。只係呻下,政府未有講。

男爵府

我想農曆新年之後可以全部人都可以返學,包括幼稚園,唔好再心軟放寬。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

熊熊老婆 發表於 21-1-30 17:27
作為一個新抱,喺新年期間我好想佢收緊多啲!
幻想下先.........最好全港 5/2 - 21/2 禁足
唔使拜年

男爵府

fmf903 發表於 21-1-30 18:01
我想農曆新年之後可以全部人都可以返學,包括幼稚園,唔好再心軟放寬。
...

係啦...

首頁

尾頁

跳至