自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

弱弱一問,係邊個網紅?名人?帶起著瑜珈褲出街呢個潮流㗎?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

loveclementine 發表於 21-1-30 21:31
唔知邊個答唔到你
不過真係好佩服著瑜珈褲+crop top嘅女士,
前幾日先見到一個,

我日日都見到人著,尋日嗰個前面現晒形,我想提議佢買條比老公一齊情侶裝

翡翠宮

會唔會係吳生帶起呢個潮流呢

翡翠宮

uglytwins 發表於 21-1-30 22:49
我好想見瑜珈褲的情侶裝

搵到知音了,好開心呀,我都超期待有機會可以見到

uglytwins    發表於 21-1-30 23:09

翡翠宮

sjnl43 發表於 21-1-31 11:49
前面黎, 淘個時賣家話可以當面褲著

Ok啦你呢條咁厚,話說前一排咪勁凍嘅,我著條legging再著絨絨直腳睡褲,話時話講到舒服,我覺得睡褲係宇宙級舒服嘅,咁有日我好餓想落街買早餐啦,居然被勸予我唔好著睡褲落街喎,公平咩

翡翠宮

sjnl43 發表於 21-1-31 13:31
邊個勸你唔好咁著? 其實係好人黎, 好過花生群組,後面你睇下係咪好肉酸

後面睇都係著長少少嘅衫遮吓好啲

最後我都有聽勸換褲,好凍呀嘛,而家暖咗就好好多

翡翠宮

sjnl43 發表於 21-1-31 14:10
邊個勸你?

家人,細個試過著legging加短衫比同學勸

翡翠宮

lilysun123 發表於 21-1-31 19:05
梁止珮都成日着,我覺得吾好睇

梁止珮?我少睇電視唔識,一陣goo下先,我一開始以為係啲小紅書嗰類網紅牽起熱潮嘅,因為早幾年係見比較多國內佳麗著淺色,白色,粉色

今年先至見多咗香港女仕著薄款粉色,淺色

翡翠宮

29XX86 發表於 21-2-2 16:07
果日見個女仔著肉色行山添,驟眼以為無著褲,好心個男友提下佢唔好咁著喇。
...

真係肉色?我冇見過,我見最多係粉紫色,其實粉色幾靚,有JM分享嗰間露露檸檬啲款係靚好多,始終一分錢一分貨

翡翠宮

loveclementine 發表於 21-2-2 18:02
見過肉色,個女仔身形好fit, 但離遠睇真係似無著褲,佢仲要上身著黑色衫,腰位打結垂正中間。。。想像下, ...

我估可能係剛演完默劇之類,咁散場又費事專登換啦咁舒適

翡翠宮

29XX86 發表於 21-2-2 18:37
嚴格黎講係裸色,即啡啡地似中國人膚色,所以,我都打個突專登望多兩次,佢男友都望實我。
...

咁下次唔好望得咁揚

首頁

尾頁

跳至