自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章

劉德華果次我在場揀咗我去玩遊戲因我大緊肚叫咗家姐去,係同華D揀壽司食有wasabi 就輸我家姐贏咗當時有$1500現金.

如果再一次揀我就好了(做夢中)
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

伯爵府

coco_bean 發表於 21-2-4 08:40
據聞曾志偉正着手計劃未來綜藝節目發展方向,以及製作適合港人及內地觀眾口味的綜藝節目,當中包括經典作《 ...

嘉賓?!集集理應都吾同…,所以冇特別想邊個。

珍珠宮

rosehoi 發表於 21-2-4 11:12
低級節目
唔睇

公爵府

我又覺得Ok喔,睇返舊嗰D都仲覺好好笑

男爵府

真係夠了, 唔好再翻抄呢套劇, 又翻抄個個節目, 揾D新野來睇下啦.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

jaycee_mami 發表於 21-2-4 08:45
Mirror+Error
花姐應該唔會比佢地上 TVB
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

又獎門人? 有無其他新意?

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

據聞曾志偉正着手計劃未來綜藝節目發展方向,以及製作適合港人及內地觀眾口味的綜藝節目,當中包括經典作《 ...

星爺,陳奕迅,4大天王,張柏芝,王嘉爾,黃旭熙 Lucas,
日本の平安を祈ります

公爵府

唔好又獎門人啦!好鬼悶,比啲新意得唔得呀?

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

LekGirl 發表於 21-2-4 10:56

我真係怕咗林敏聰,佢真係幾十年不變!講嘢又慢又要帶少少潮 ...

係呀,睇到好辛苦,我仲鄧個集女嘉賓慘,佢會抵毀女性
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

伯爵府

原來又係炒冷飯,做到爛嘅節目都翻炒,有D新意好冇

複式洋房

回覆樓主:

mirror error Ben 仲有第二季既george

大宅

四大天王帶埋仔女鬥唱歌跳舞

別墅

hagupit 發表於 21-2-4 08:44
我想有新節目多d,tvb係時侯變革,唔好再翻做舊節目,要進步

贊成呀搞新節目好過啦

大宅

2024勳章 牛年勳章

hhmum 發表於 21-2-4 12:19
劉德華果次我在場揀咗我去玩遊戲因我大緊肚叫咗家姐去,係同華D揀壽司食有wasabi 就輸我家姐贏咗當時 ...
唔單止有錢贏,仲可以同劉德華一齊玩遊戲
好羨慕

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

其實台灣好多綜藝節目,都做到10幾20年咁滯,玩唻玩去都係果D嘢!點解香港唔得?佢地都係萬變不離其宗....

珍珠宮

MrsSingSing 發表於 21-2-4 12:19
唔想再見到同曾好fd嗰啲鐵腳嘉賓,
eg:洪天明夫婦、Toby、姚樂怡嗰班

同意,成日剩係佢哋呢班自己友,睇到好悶,至憎果個林曉峰,toby都係

水晶宮

應該話請得「郁」邊個?今時唔同往日了

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔想睇掌門人呀! 玩埋晒D嘔心遊戲, 好核突..低級趣味
回歸TVB 就係想 做掌門人? 唔係麻..咁 hard sell

首頁
23456...7

尾頁

跳至