想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

4月11日DAY 1
睇緊何EC. 佢幫我調到D M好好
上個月本來5月8日DAY 1.
依家仲未黎. 等緊BINGO.
但未黎. CHECK綠D未有
可能我太心急. 

別墅

祝bingo...........

男爵府

平時cycle幾天?

知唔知幾時排卵?
原帖由 八婆仔 於 5-6-2009 17:21 發表
4月11日DAY 1
可能我太心急. 

複式洋房

28-30 cycle

大宅

HIHI,

我4/25 m come..到而家都仲未黎..
6/2用曼仔check過..有條好淺好淺好淺色既線..
但條線係打橫..唔係直既..(正常bingo條線係直既)
我唸都唔會bingo架喇~~
但我呢排keep住有好多透明既分泌~~

複式洋房

但..因我check紅d既時間係CHECK唔到有深粗. 但..我由DAY 13開始 隔日DODO. 希望有幫助.

別墅

you must bingo la...congraduation!!

原帖由 cmy421 於 09-6-5 17:26 發表
HIHI,

但條線係打橫..唔係直既..
但我呢排keep住有好多透明既分泌~~ ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 cmy421 於 09-6-5 17:26 發表
HIHI,

但條線係打橫..唔係直既..(正常bingo條線係直既)
但我呢排keep住有好多透明既分泌~~ ...

你可以隔多幾日再 check , 祝BINGO  

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 八婆仔 於 09-6-5 17:24 發表
28-30 cycle

11/4 M到而家仲未黎

咁有無用紅D CHECK 下

大宅

唉..我個仔07年8月出世之後..
我都一直不設房..想快手生多個就收工..
我個仔都快2歲喇..仲係蛋都冇隻..
不過我又未試過遲咁多都未黎既..
之前..都唔會遲多個一個week..
今次..遲再10days..
但之前check過..條好淺好淺既線係打橫既..
都唔知係咪玩野..中就中..唔中咪算囉..
仲有丫..呢個week我keep住有d透明既分泌..
搞到成日都濕晒咁..成日以為係m黎..
拿拿林去廁所睇..點知又唔係wo~~
唉~~我4/25m come..6/2用曼仔chcek過..
到而家都仲未黎..

究竟我應該幾時再check呢?!!?

瑪瑙宮

原帖由 cmy421 於 09-6-5 17:44 發表
但之前check過..條好淺好 ...

隔幾日用晨尿check 下

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 八婆仔 於 09-6-5 17:21 發表
4月11日DAY 1
可能我太心急. 

4月11day1??咁宜家即係day幾?

男爵府

遲咗咁多, 有無同ec講?

過多一星期再用晨尿驗下, 如無bingo又無m來要抽血驗
原帖由 八婆仔 於 5-6-2009 17:24 發表
28-30 cycle

複式洋房

唔係丫. 我上個月係5月8日day 1
仲未過的. 只係我上個月係28day
我自己心急姐.
原帖由 baby_happy 於 09-6-5 18:15 發表

4月11day1??咁宜家即係day幾?

複式洋房

係我心急過頭姐.
原帖由 gkk 於 09-6-5 18:43 發表
遲咗咁多, 有無同ec講?

過多一星期再用晨尿驗下, 如無bingo又無m來要抽血驗

男爵府

8/5號day1, 咁你過多2-3天再check下

祝bingo
原帖由 八婆仔 於 5-6-2009 18:49 發表
係我心急過頭姐.

複式洋房

知道了. 真係好心急啊.

瑪瑙宮

原帖由 八婆仔 於 09-6-5 18:54 發表
知道了. 真係好心急啊.

你今日 day 29囉喎 可以明日試下check下

別墅

原帖由 八婆仔 於 09-6-5 18:48 發表
唔係丫. 我上個月係5月8日day 1
仲未過的. 只係我上個月係28day
我自己心急姐.

Hey 我同你差一日, 上次M 係5/9, 不過今朝check 左棒棒仲未有, 我都係太心急, hehehe~
我係無計過任何排卵果d 架, 係突然同老公都想生多個陪個女, 之前未睇呢度d topic 呢, 真係無諗過生bb 原來一d 都唔易架~ 因為我第一胎係意外既....

我下個week 會再check 下, 希望到時有好消息啦,hehe~

祝你成功呀!!!

想問呢, 你地講day 1 係咪即係第一日黎m 果日呀?
仲有cycle 係咪m 同m 之間有幾多日就等如個cycle 幾長呢?
sorry, 我呢方面無研究過, 咩都唔知

大宅

Morning~~

各位姊妹..m小姐仲未黎探我呢~~
已經遲左14日喇..
仲係keep住有好多分泌..why會咁既呢?!?!
不過我仲未有信心去買曼仔check..
好怕會中空寶~(可能之前失敗過好多次喇~)

原帖由 cmy421 於 09-6-5 17:44 發表
但之前check過..條好淺好 ...

首頁

尾頁

跳至