跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有沒有媽咪照過4D?在哪兒照?價錢如何?

大宅

我係中環照, 因為個產科醫生部機係4D, 所以每次檢查都係照4D. 檢查連consultation大約$1400.

複式洋房

謝謝呀!我原意是看看有沒有醫務所能獨立照一次4D,因為我是在仁安看醫生的,我忘記問仁安有沒有這個服務,可能有,但不知價錢,看看外面有沒有便宜一些的,呵呵。

原帖由 catcc2000 於 09-6-12 12:54 發表
我係中環照, 因為個產科醫生部機係4D, 所以每次檢查都係照4D. 檢查連consultation大約$1400.

複式洋房

旺角巫少慈,葵芳張智(我Book咗!)...$800!
聽講唔錯又唔貴!

原帖由 bianca_choi 於 09-6-13 21:41 發表
謝謝呀!我原意是看看有沒有醫務所能獨立照一次4D,因為我是在仁安看醫生的,我忘記問仁安有沒有這個服務,可能有,但不知價錢,看看外面有沒有便宜一些的,呵呵。

...

複式洋房

巫醫生七月初至中放假!!!!

原帖由 catcc2000 於 09-6-12 12:54 發表

大宅

原帖由 bellick9 於 09-6-15 01:41 發表
旺角巫少慈,葵芳張智(我Book咗!)...$800!
聽講唔錯又唔貴!

DR.張智今年貴咗, 舊年大囡照時$680(包 DVD + 15張像), DR.張好好, 有耐性. 今胎我唔打算照啊.

複式洋房

張智照4D都好full呀, 我好book左, 都要七月底....我今胎都係張智做產檢, 唔錯呀!~又平喎..

大宅

我產檢都係睇開巫少慈醫生, 第一次開始(3個月)已經次次都畀我睇4D, 都係$700, 唔會特別收貴呀~~

複式洋房

我上個星期照過, 好似係HK$750. 都幾好, 照0左起碼有20分鐘, 連CD同相片. 係旺角中心, 醫生好細心.
Nonstop528 :)

大宅

畀面勳章

我上個星期五照咗, 響曾祥風照, $1000, 因為聽人講佢好welcome一啲平時唔係睇開佢只係照一次4D嘅人. 照咗好耐, 幾好心機. 本來想book巫少慈, 不過佢7月放假.

大宅

原帖由 jammylau 於 09-7-14 08:58 發表
我上個星期五照咗, 響曾祥風照, $1000, 因為聽人講佢好welcome一啲平時唔係睇開佢只係照一次4D嘅人. 照咗好耐, 幾好心機. 本來想book巫少慈, 不過佢7月放假. ...

我都想照但唔知在那裏照好, 有咩好介紹呀???

複式洋房

回覆 11# cutefok 的文章

要就要快D喇, BB太大會好難照0架, 因為佢會係個肚度越來越逼, 咁到時好難照到佢個樣0架喇. 其實我照過兩次, 上一胎都有照. 兩個醫生都係差唔多.

上次係林翠苗, 呢次係李棟強. 兩個都係旺角中心.
Nonstop528 :)

大宅

我上兩次檢查, 醫生都想同佢影張相, 不過兩次佢都係隻手遮住塊面, 點都唔俾我睇佢個樣, 吹脹.

首頁

尾頁

跳至