親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

lavends 發表於 21-4-6 15:21
sensory ZERO (One Island South )

網址: https://s.openrice.com/QrbS0tPi600~uEz3rAw

呢間都唔錯呀~可惜收8pm

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

去金鐘食

大宅

牛年勳章

MissMaMa 發表於 21-4-10 19:44
估計樓主應該住完,不過我想分享一下,扒房嘅食物唔錯,下次可以試下。

...

請問幾錢?同係邊度?

禁止訪問

珍珠宮

chantelle321 發表於 21-4-23 11:11
好正呀,幾多錢啊?唔係buffet ?

唔好意思,而家好少上BK,遲左覆
呢餐唔係buffet ,係扒房Prohibition Grill House嘅晚餐,我上年訂包早晚餐+泊車位+Premier Room的package,$1400

子爵府

回覆 MissMaMa 的帖子

請問去 官網 定 還是 Trip 訂?難搞係 大仔18 ,細仔12
我都見到有package包兩大一小早餐, 另加一個大人早餐都唔平🤔

Thanks for sharing
違規內容已被管理員刪除

珍珠宮

jfk 發表於 21-6-9 12:54

請問去 官網 定 還是 Trip 訂?難搞係 大仔18 ,細仔12

我喺klook 訂,我地一家4口,訂2間房

子爵府

謝謝你的回覆 😀你幾時入住呀?希望唔好落大雨
我試下一間房得5唔😆
違規內容已被管理員刪除

珍珠宮

jfk 發表於 21-6-12 10:43

謝謝你的回覆 😀你幾時入住呀?希望唔好落大雨

一間房4個人,雙床豪華房可以,但附加費+早餐$,真心唔抵,寧願要多間房。package 係上年住,不過今年都訂過2間房+早餐,每間$991。計過1間房住4人,再加附加費&早餐,仲貴過2間房

wcpcelia    發表於 21-6-25 09:43

大宅

chantelle321 發表於 21-3-25 22:45
請教最近要撘去邊度先有餐廳超市買零食?thanks

鴨脷洲大街都有好多餐廳、熟食中心都唔錯。搭一個站去利東站就到

首頁

尾頁

跳至