潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

諗住同代購入手
請問Kellyado or 2424 Mini 好D呢?
另外因為黑灰啡顏色炒到太高,所以現在考慮入手鮮藍或鮮紅系列
請問大家會揀藍或紅呢?

子爵府

Buchen 發表於 21-4-24 00:50
諗住同代購入手
另外因為黑灰啡顏色炒到太高,所以現在考慮入手鮮藍或 ...

mini 2424

子爵府

L13 發表於 21-4-24 01:46
mini 2424

X 2

男爵府

mini 2424

Thanks
我問漏咗,我現在係搵到一個鮮藍色Kellyado 同鮮紅色Mini 2424
如果呢個case 你會點揀呢?

男爵府

boolove2013 發表於 21-4-24 07:30
X 2

Thanks!
如果係一個鮮藍色Kellyado 同鮮紅色Mini 2424
咁呢個case 你會點揀呢?

子爵府

Buchen 發表於 21-4-24 10:19
Thanks
我問漏咗,我現在係搵到一個鮮藍色Kellyado 同鮮紅色Mini 2424
如果呢個case 你會點揀呢?

我本身鍾意藍色, 咁我會揀返Kelly ado

我本人會怕紅色太高調

男爵府

boolove2013 發表於 21-4-24 10:24

我本身鍾意藍色, 咁我會揀返Kelly ado

係呀 我都好鐘意藍色手袋 但我本身唔係鍾意藍色 但就成日買藍色袋 同埋Hermes 嘅藍色真係好靚

伯爵府

Buchen 發表於 21-4-24 00:50
諗住同代購入手
另外因為黑灰啡顏色炒到太高,所以現在考慮入手鮮藍或 ...

我無Kellyado但有24/24 mini,真心覺得24/24 mini無論係自己出街定凑住小朋友外出超級好用,斯文衫、smart-casual衫甚至casual少少的衫都襯得到,係我近期用得最多的袋。
之前見jm們分享過Kellyado又係好多好處,可能你去試晒2個上身,睇吓自己感覺偏向多d先再決定會好d。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

24/24 Mini 藍色
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-4-24 11:20
我無Kellyado但有24/24 mini,真心覺得24/24 mini無論係自己出街定凑住小朋友外出超級好用,斯文衫、smart ...

一出2424 mini我就好鍾意,但自己香港無跟開SA , 所以唯有得個望字
近排諗住睇吓代購現在D價錢,點知就出現咗一個Kellyado全新但上年袋,價錢又合理,又係wish list 自己又無呢類型嘅袋,但隻色有D似我個Kelly 呢個係唯一一個缺點,所以又1516咁搵吓2424mini 又搵到個紅色,所以唔知點揀請問一下Kellyado 同2424mini 邊個難出啲呢?

男爵府

esmehouse 發表於 21-4-24 11:43
24/24 Mini 藍色

Thanks
紅色你又會考慮嗎?

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Buchen 發表於 21-4-24 11:56
一出2424 mini我就好鍾意,但自己香港無跟開SA , 所以唯有得個望字
近排諗住睇吓代購現在D價錢,點 ...

我覺得2424 mini 難出d

我有kellyado, 係幾好用可解放雙手,不過要睇jm 係著開咩類型既衫,太斯文未必襯到。。 同埋睇身形,因我高大,用kellyado 唔及嬌小身形jm 用得好睇

男爵府

luvysl_blythe 發表於 21-4-24 12:37
我覺得2424 mini 難出d

我有kellyado, 係幾好用可解放雙手,不過要睇jm 係著開咩類型既衫,太斯文未必襯 ...

Thanks JM
我著causal wear 多 我係街見過人用Kellyado 真係好細 但未試過上身,唔知襯唔襯自己!
請問Kellyado 會唔會細過K25 呢?

大宅

Mini 24/24有機會喺外國官網訂到
Kellyado就冇
如果價錢一樣 kellyado好似抵啲

男爵府

phoebe1016 發表於 21-4-24 13:24
Mini 24/24有機會喺外國官網訂到
Kellyado就冇
如果價錢一樣 kellyado好似抵啲

係喎,咁我多D留意先,我只見過2424 29 仲未見過2424 mini 等我多啲留意先,多謝你意見

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Buchen 發表於 21-4-24 13:17
Thanks JM
我著causal wear 多 我係街見過人用Kellyado 真係好細 但未試過上身,唔知襯唔襯自己!
請問Kel ...

我未到擁有k25 既層次。。。
不過睇小紅書好似差唔多

伯爵府

紅色24 24 mini 香港shop舊客嘅話唔使spending就出到,之前SA問過我要唔要紅色或者P9我都推晒

我覺得Kellyado 好d

男爵府

luvysl_blythe 發表於 21-4-24 13:42
我未到擁有k25 既層次。。。
不過睇小紅書好似差唔多

係喎,我以為Kellyado 細個D tim, 我上次見人用好細個,Thanks JM

子爵府

虎到金來勳章

mini 2424

X 3

男爵府

gzilla 發表於 21-4-24 14:15
紅色24 24 mini 香港shop舊客嘅話唔使spending就出到,之前SA問過我要唔要紅色或者P9我都推晒

我覺得Kelly ...

Thanks JM
我都覺得個Kellyado 抵呀,因為係上年stamp 所以可以平D,只係我原本想要黑或Gold 無諗過要藍,但呢個價又好抵,所以好猶豫

首頁

尾頁

跳至