自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我平時都係幫襯東x遊架, 不過個次急order 奶粉所以出事lor, 都係自已衰懶啦, 下次我會早d order 架啦..

複式洋房

咁卓x ok 唔ok?

侯爵府

原帖由 yamiyami 於 09-6-8 16:57 發表
我平時都係幫襯東x遊架, 不過個次急order 奶粉所以出事lor, 都係自已衰懶啦, 下次我會早d order 架啦..

其實你咁担心, 你仲比 bb 飲既 ???
你覺得呢幾 can d 味有冇唔同 ?

個人覺得, 真係有問題既 9 粉, 假同真一定有分別, 點假冒都呃唔到.

我覺得响大陸買可能真係會假, 但 hk , 未必會呃到我吔呱 ?????

珍珠宮

我係幫襯東x遊訂Order。所以比較有信心!!!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

別墅

唔係呀??$40個咁貴, 真恐怖........

原帖由 高齡牛師奶 於 09-6-8 14:38 發表
我可以証明.
我有朋友住廣州.現在明治空罐回收價已經去到$40

之前仲係$20.

佢地訂奶粉時送貨d人講到明

男爵府

原帖由 cubixluk 於 09-6-9 06:17 發表

其實你咁担心, 你仲比 bb 飲既 ???
你覺得呢幾 can d 味有冇唔同 ?

個人覺得, 真係有問題既 9 粉, 假同真一定有分別, 點假冒都呃唔到.

我覺得响大陸買可能真係會假, 但 hk , 未必會呃到我吔呱 ????? ...

其實開出黎個味道又無唔同, bb都食左3, so far 都無問題不過我係唔滿意佢經營手法者…..

複式洋房

好媽媽勳章

我一定唔會同藥房買tim啦,因為藥房好多假野,最唔老實就係藥房,我冇幫襯藥房好耐喇。見而家好多細藥房都學人賣日本奶粉

我買日本奶粉都會去返相熟賣日本野既鋪頭

男爵府

貢獻勳章

我會半年在x田入一次貨,之前試過大細b一齊食,半年奶粉錢成9千蚊,好貴,不過在百貨公司入貨如是大減價價錢都ok,不過真係好阻地方,但起碼有信心一些

原帖由 charlotte_bee 於 09-6-9 13:31 發表
我一定唔會同藥房買tim啦,因為藥房好多假野,最唔老實就係藥房,我冇幫襯藥房好耐喇。見而家好多細藥房都學人賣日本奶粉

我買日本奶粉都會去返相熟賣日本野既鋪頭 ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至