跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請原諒~

我為此再說對不起,
希望各位開明的家長明白.原諒
請carol_ting22 支持wks學校,

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

各位,

其實經過咁多討論, 我個人覺得未必係壞事, 唔擔心有任何負面既影響, 正如之前所講wks係一間開明踏實既學校, 最重要wks有一班好熱心同積極既家長, 我地做家長只有一個目的, 就係我地小朋友係一間平實而快樂既校園成長...

在此多謝各位既關心, 凡事應該多方面觀察, 及無人任何需要對任何討論致謙, 因為bk係一個公眾平台, 任何人都可以發表意見...

所以陳mama你唔需要致謙, 大家係明白事理的...

複式洋房

多謝mrs.so

我當初報料,
只想討論,後來變成這樣.
始終係要公開道歉的,(對不起)
本人言詞會這麼大回響~
我的討論已完結了.不想有人借勢再起火頭,
所以都叫她們如有投訴,請直接到學校去,
一定能公平,公正的答案,
我和你們一樣,不想負面持續,影響學生們及家長及我,
但如果再談下去,就真係會負面持續的,
我明白你們是熱心的家長,
我不會再討論,不想再為各位增添煩事~
就希望各位開明的家長明白,就此事,
公開道歉的,(對不起)學校and家長們~
(請各位不要再討論此事了,
免持續升溫....對各位都不好的,
)

複式洋房

真心希望完結~

不想沒完沒了.

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

陳mama,

一定會有終結, 睇開d, 做人開心d...

carol_ting22,

你去呢個forum傾下啦, 大家可以呻下架...

http://forum.baby-kingdom.com/re ... 82&ptid=1133505

首頁

尾頁

跳至