跳至

首頁

尾頁

大宅

你 62 真係

你加油!做出 d 好成績過佢睇!

原帖由 灝灝B 於 09-6-19 10:26 發表
好緊張ar!好緊張ar!預備嘅嘢都7788la!聽日就係la,唔知反應會點呢?!咁大個女第一次攪呢類型嘅嘢 ...... 好有【鴨翼】ar!

仲有 ...... 林林又病la!62承機話林林唔鍾意mama 攪呢攪路所以就病病以示抗議wor!真係頂佢唔 ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 灝灝B 於 09-6-19 10:26 發表
好緊張ar!好緊張ar!預備嘅嘢都7788la!聽日就係la,唔知反應會點呢?!咁大個女第一次攪呢類型嘅嘢 ...... 好有【鴨翼】ar!

仲有 ...... 林林又病la!62承機話林林唔鍾意mama 攪呢攪路所以就病病以示抗議wor!真係頂佢唔 ...

add oil la!! 我肉體要返工, 唯有叫我个靈魂 嚟探你 !! Have fun!

大宅

算la!我家62 ...... 我練到入咗化境ga la!

不過都正面d講句:無6299我都唔會咁安心去攪呢個booth & 其他活動!真你要多謝佢哋!

今日完滿結束la!感激嚟探班嘅mami!超感激嚟幫手嘅義工mami,3x度幫我!感激感激!感激c6經濟、行動&精神上嘅支持!

一句講晒:我好開心ar ~ ~ ~
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 灝灝B 於 09-6-21 18:49 發表
算la!我家62 ...... 我練到入咗化境ga la!

不過都正面d講句:無6299我都唔會咁安心去攪呢個booth & 其他活動!真你要多謝佢哋!

今日完滿結束la!感激嚟探班嘅mami!超感激嚟幫手嘅義工mami,3x度幫我!感激感激!感激c6經 ...

好野!!
(乜又冇哂d表情符號...)

禁止發言

大宅

仲有!仲有ar!好彩我今日轉電話台la!

有幾個有心mami send 俾我嘅sms ar!無奈我個衰舊台尋晚半夜先收到la ~ ~ ~

anyways thanks everyone!
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

首頁

尾頁

跳至