自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

lambokirby 發表於 21-5-27 09:40
岩岩裝緊,冇問題,我師傅即場報埋價俾我

你用淘宝傢俬公司?

子爵府

回覆樓主:

謝謝咁多位熱心幫忙

https://yun.kujiale.com/design/3FO46K61SHPB/show

揾淘宝設計師設計,按亞女意思唔間房,用左 ¥300

唔會跟足,因為廚,廁都唔會換瓦仔

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

複式洋房

noelching39 發表於 21-5-27 13:49
你用淘宝傢俬公司?

唔係啦,本土裝修師傅,屋企用開。見即場報完價唔貴就直接拍板

複式洋房

回覆樓主:

水晶宮

好媽媽勳章

noelching39 發表於 21-5-27 07:02
剛拿新樓公屋,資源有限,想揾深圳淘宝傢私全屋訂制傢私,但間屋基本硬裝如廚,廁假天花,灶枱,浴屏,加電 ...

新樓有好多承仔,揾佢地攪啦
真心平,而且做得唔差
我媽當年2-3人單位,廚廁裝櫃,鋪木紋磚地板,油牆同天花,拉多4,,5 個電掣位,2萬蚊埋單。
真係平到唔信,手工仲要唔差。
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

noelching39 發表於 21-5-27 13:49
你用淘宝傢俬公司?

淘寶傢俬啲質量麻麻地喎

雖然搵裝修公司訂做既傢俬都係大陸做,但起碼係用開,同埋有師傅跟,啲造工同質料都有返咁上下既。

但淘寶本身個啲就。。。。睇你好唔好彩啦,揀到間用唔好既,啲傢俬分分有蟲,好大手尾要跟

淘寶傢俬吽出恐怖蝨蟲 滅蟲專家:9成淘寶木傢俬有蟲卵

https://topick.hket.com/article/2401841/%E6%B7%98%E5%AF%B6%E5%82%A2%E4%BF%AC%E5%90%BD%E5%87%BA%E6%81%90%E6%80%96%E8%9D%A8%E8%9F%B2%E3%80%80%E6%BB%85%E8%9F%B2%E5%B0%88%E5%AE%B6%EF%BC%9A9%E6%88%90%E6%B7%98%E5%AF%B6%E6%9C%A8%E5%82%A2%E4%BF%AC%E6%9C%89%E8%9F%B2%E5%8D%B5

水晶宮

noelching39 發表於 21-5-27 07:02
剛拿新樓公屋,資源有限,想揾深圳淘宝傢私全屋訂制傢私,但間屋基本硬裝如廚,廁假天花,灶枱,浴屏,加電 ...

做櫃/地台櫃,見本地大公司網平過大陸定做。。估大批做所以平

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至